VOŽNJA POD VPLIVOM DROG POSTAJA STALNICA? Včeraj taksistka, danes še dva 'zadeta' voznika

Kronika

Policisti so v Križu pri Sežani so včeraj popoldan ustavili 34-letnega voznika osebnega avtomobila, pri kateremu so opravili hitri test za mamila, ki je bil pozitiven na kokain, strokovni pregled pa je odklonil. Policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje, sledi tudi obdolžilni predlog. Zvečer ob 21. uri pa so v Hrpeljah odvzeli vozniško dovoljenje 24-letnemu vozniku osebnega avtomobila, pri kateremu je bil hitri test na droge pozitiven na kokain in opijate. Odrejen mu je bil strokovni pregled, katerega je odločno odklonil, zato mu sledi obdolžilni predlog.

Fotografiji sta simbolični.

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 37 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 110 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali eno tatvino, zaradi kršitev javnega reda pa so bile tri intervencije.

Dopoldan so policisti pri vasi Merče ustavili 42-letno voznico osebnega avtomobila, ki nima vozniškega dovoljenja. Zasegli so ji vozilo, sledi ji obdolžilni predlog.

Koprski policisti so obravnavali nasilje v družini. Sinu, ki je bil fizično nasilen do mame, so izrekli prepoved približevanja, sledi mu kazenska ovadba.

Ilegalne migracije

V Dragonji so policisti obravnavali dva državljana Kosova, ki sta prišla v Slovenijo nelegalno. Mejo sta prečkala peš, preko reke. Postopki še potekajo.

Deli novico: