VIKEND ZAZNAMOVALA KAR DVA PRETEPA: 13-letnik napadel 15-letnika, drugič pele pesti pred koprskim lokalom

Kronika

Pred enim od koprskih lokalov sta se včeraj ob 1. uri ponoči stepla 38-letnik in 27-letnik. Prvi je potegnil manjši nož, nakar so ukrepali gostje lokala in ju dali narazen. Zatem je 38-letnik zgrabil kozarec in z njim 27-letnika udaril po čelu. Popoldan pa sta se stepla še domačina v Postojni. 13-letnik je fizično napadel 15-letnika. Porinil ga je v vozilo ter tako poškodoval 15-letnika in vozilo. V obeh primerih bodo podane kazenske ovadbe.

Pustovanje se je v Brkinih pričelo že v soboto zgodnjih jutranjih urah, ko so kozinski policisti v Tubljah pri Hrpeljah zaustavili 26-letnega domačina, ki je po glavni cesti iz Materije proti Kozini vijugal po vozišču. Vozniku je  bil  odrejen  alkotest,  ki  pokazal   0,74  miligrama alkohola v litru izdihanega  zraka.  Voznik se bo srečal s sodnikom za prekrške, poleg globe mu grozi še odvzem vozniškega dovoljenja.

Piranski policisti so v petek popoldan v Seči ustavili 41-letnega voznika mopeda. Na mopedu je imel ponarejeno registrsko tablico, odrejen preizkus alkoholiziranosti pa mu je pokazal 0,99 mg/l. Sledi mu kazenska ovadba za kaznivo dejanje ponarejanje listin in plačilni nalog.

V soboto ponoči so v Portorožu ustavili 16-letnega voznika skuterja. Za vozilo so odredili izredni tehnični pregled, ki je pokazal, da je skuter dejansko predelan, zato so ga zasegli. Sledi obdolžilni predlog.

V Dekanih je v petek nekdo vlomil v hišo in lastnikom ukradel več kosov nakita.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  04 .03. 2019 ob  16: 08
16
Kakšen osel moreš bit, da grešv potegnit ven nož ? Temu pravimo poskus umora ! 20 let ječe, da razmisli malo o svojem duševnem stanju...