VAS BOLJ PRIVLAČIJO BARABE ALI PRIDNI FANTJE? To razkriva vaše astrološko znamenje

Trendi

Vsaka ženska ima svoj tip moškega, ki jo najbolj privlači. Če nekatere dobijo mehka kolena samo ob mačotih, se druge topijo ob nepoboljšljivih romantikih. Pri vsem tem pa ima seveda pomembno vlogo horoskop. Preverite, kateri je vaš idealen tip moškega glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni.

Pripadnice vodnih znamenj Raka, Rib in Škorpijona so vedno pripravljene za akcijo in so ponavadi izredno spontane, zato tudi cenijo enake lastnosti pri potencialnih partnerjih. Če ste se rodili v enem od teh znamenj, potrebujete moškega, kot ste sami - nekoga, ki ima rad izlete, potovanja in avanture.

Žensk, rojenih v ognjenih znamenjih, Levu, Ovnu in Strelcu, enostavno ne privlačijo 'pridni' fantje. Veliko bolj zanimive so jim 'barabe', ki v zvezo vnesejo malce vznemirjenja in akcije. Vsekakor bodite pazljive, da ne naletite na takega moškega, zaradi katerega bi imele na koncu samo težave.

Ženske, rojene v zračnih znamenjih, Dvojčkov, Tehtnice in Vodnarja, so običajno precej nesigurne vase, zato potrebujejo odločnega in dominantnega partnerja, na katerega se lahko zanesejo in jim pomaga zgraditi samozavest. Pripadnice zračnih znamenj so najpogosteje usmerjene k moškim, ki radi prevzamejo pobudo in so do njih zaščitniški.

Zemeljskim Bikicam, Devicam in Kozoroginjam je najpomembnejša denarna varnost, zato jih najbolj privlačijo uspešni moški, ki jim jo lahko zagotovijo, medtem ko so druge lastnosti v drugem planu. Če ste rojene v enem od teh znamenj, pa vam denar in kariera ne bi smela biti prednostna 'kriterija' pri iskanju partnerja, temveč le dodatna bonusa.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija