V ZVERIŽENI PLOČEVINI UGASNILO ENO ŽIVLJENJE: Trčenje treh vozil usodno za sopotnico povzročitelja nesreče (FOTO)

Kronika

V sredo ob 14.26 se je na glavni cesti izven naselja Mislinjska Dobrava v občini Slovenj Gradec zgodila prometna nesreča z udeležbo treh vozil, v kateri je umrla 80-letna sopotnica povzročitelja nesreče, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Nesreča se je zgodila, ko je 81-letni voznik osebnega avtomobila vozil v smeri Slovenj Gradca in pri tem nenadoma zapeljal v levo, na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčil v osebno vozilo, ki ga je pravilno v nasprotni smeri pripeljal 34-letni voznik, za njim pa 43-letna voznica, ki je trčila v vozilo 34-letnika od zadaj. 

Gasilci PGD Slovenj Gradec in Turiška vas so s tehničnim posegom iz vozil rešili ukleščene osebe, na vozilih odklopili akumulatorje in nevtralizirali razlite tekočine. Na kraju nesreče je zaradi hudih telesnih poškodb umrla 80-letna sopotnica v vozilu povzročitelja. Povzročitelj nesreče se je v trčenju hudo poškodoval, druga dva udeležena voznika pa sta bila lažje poškodovana. Prav tako so bili lažje poškodovani njuni sopotniki, stari 31, 43 in 11 let.

To je letos že četrta žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

Policisti pa so v sredo obravnavali še eno hudo prometno nesrečo. 72-letni voznik motornega kolesa, ki je po kolesarski stezi vozil iz smeri Laškega proti Celju, je zunaj naselja Pečovnik trčil v pešca, ki je po kolesarski stezi hodil v isto smer. Pri trčenju sta se oba hudo poškodovala.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija