V PORTOROŽU PREŠČIPNIL KLJUČAVNICO: V nekaj minutah prišel do denarja in tabličnega računalnika

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 59 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 207 klicev. Obravnavali so eno prometno nesrečo z materialno škodo in eno z lahkimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali eno tatvino, dva vloma in eno poškodovanje tuje stvari. Zaradi kršitev javnega reda so posredovali v enem primeru. V zadnjih 24 urah so na območju PU Koper obravnavali 143 ilegalnih prehodov čez državno mejo.

Neznani storilec je včeraj ponoči pristopil do galerije na območju Portoroža, kjer je preščipnil ključavnico obešanko in si tako omogočil vstop v notranjost. Od tam je odtujil 230 evrov gotovine in tablični računalnik. Opravljen je bil ogled, po zbranih obvestilih bo zoper storilca podana kazenska ovadba.

Na mejnem prehodu Sočerga so ob 16.24 policisti 31-letnemu moškemu zasegli manjšo količino prepovedane droge konoplja. Sledi hitri postopek z odločbo.

V Lipici je neznani storilec danes ponoči vlomil v parkirano osebno vozilo in iz notranjosti odtujil torbico, v kateri je imel oškodovanec denar in različne predmete. Državljan Italije je bil s kaznivim dejanjem oškodovan za približno 750 evrov. Sledi kazenska ovadba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija