TOVORNJAK PROTI MINIJU: Pred seboj ga je rinil kar 800 metrov (VIDEO)

Svet

Voznik tovornjaka prekucnika se v Torontu v Kanadi sooča z obtožbami, saj je povzročil hud in obenem nenavaden prekršek. Zadel je avto znamke Mini Cooper S in potem ni ustavil, ampak ga je rinil naprej, kar 800 metrov. V tem času je mali avtomobil zrinil tudi prek nadvoza. Policist Scott Matthews je v tvitu zapisal, da je voznica Minija imela srečo, da je ostala živa.

Po poročanju policije se je incident zgodil v torek, 23. marca, okoli 10. ure zjutraj, ko se je 26-letna medicinska sestra s svojim minijem peljala proti središču mesta, kjer so jo čakala cepljenja proti covidu-19. Od zadaj jo je nenadoma zadel tovornjak, "nasadil" njen avto in ga rinil naprej.

"Voznica minija je imela veliko srečo, da je to nesrečo preživela le z lažjimi poškodbami. Voznik tovornjaka je dobil več različnih obtožb," je pojasnil Matthews.

Reševalci so voznico na kraju dogodka pregledali, vendar je ni bilo treba odpeljati v bolnišnico.

V objavi na Instagramu se je voznica Minija, po imenu Courtney Erhardt, poslovila od avta, ki mu je dala ime Ruby. "Lepo sva se imeli do najinega zadnjega skupnega dne, ko si mi rešila življenje," je zapisala Erhardtova. "Hvala bogu za njeno majhno, a mogočno zunanjost, saj sem nesrečo preživela brez večjih poškodb, kar je čudež!" je še dodala medicinska sestra.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  28 .03. 2021 ob  22: 27
ga je mogla cepit z astra zeneco.