TO SO VINA LETOŠNJEGA POLETJA: Najdete jih v Vinskem butiku Vinakopra

Koper

Minuli mesec so v kleti Vinakoper namenu predali novi Vinski butik. Na policah nove prodajalne boste tako poleg bogate palete vin iz koprske kleti našli tudi vrhunska vina drugih istrskih vinarjev,  ki so bila na nagrajena na različnih tekmovanjih doma in po svetu ter ostale istrske dobrote, kot so izdelki s tartufi, siri, suhomesnati izdelki in drugi pristni okusi Istre. Novi prostor nudi tudi novo degustacijsko doživetje, kjer bo možna degustacija 16 različnih vin preko dveh sodobnih vinomatov.

Spoznajte vina letošnjega poletja:

Penina Capris Rosé je iskrive, intenzivno češnjevo-rožnate barve. V aromi nas očara prijeten vonj češenj, gozdnih jagod in drugega rdečega sadja. V ustih je penina razigrana, z mehkimi mehurčki, vsekakor fantastičen aperitiv.

Malvazija Gourmet iz gurmanskega izbora se ponaša z nežno zlato-rumeno barvo. Njena aroma je čista, s pridihom tropskega sadja in cvetličnimi notami. Okus ujema razigrane kisline, prijetno mehkobo in značilno aromatiko s tipičnim pookusom.

Capris Cabernet Sauvignon je intenzivne rubinaste barve. Bogata in kompleksna aromatika spominja na suhe slive, beli poper, usnje in zelišča. V okusu je vino bogato, strukturno in lepo dozorelo, plemeniti pridih lesa daje vinu dolg pookus. 

Odprtje nove prodajalne (foto: Jaka Ivančič)

Ob nakupu 12 ali več steklenic vin iz gurmanskega izbora v prodajalnah Vinakoper prejmete paket kozarcev za vino.

Vabljeni torej  v prenovljen Vinski butik, ki se nahaja na Šmarski cesti 1 v Kopru in je odprt od ponedeljka do petka od 8.30 do 19.00 in ob sobotah od 8.00 do 17.00.

Deli novico: