TO JE MORILEC, KI JE SEJAL SMRT: Darko Gregorič, 70 letnik iz okolice Kopra!

Kronika

Darko Gregorič je danes nekaj po 15.uri vstopil v prostore bolnišnice Izola, pri hoji naj bi si pomagal z berglo. Po dosedaj zbranih podatkih je brez opozorila pričel streljati na zdravnika Guilerma Martineza. V tistem trenutku je v bolnišnici bil prisoten tudi 43 letni policist, ki naj bi v bolnišnico prišel zaradi druge zadeve. Potem je sledil kaos. 

Ko je storilec zagledal policista ga je ustrelil, ta pa je hudo ranjen obležal. Potem se je odpravil pred vhod bolnišnice, kjer naj bi se usedel in zamenjal pištolo, ali pa dodal naboje v pištolo. V tem trenutku ga je zagledala občanka, ki je, kot je povedala v izjavi slišala kričanje iz same bolnišnice. Storilec naj bi v tem trenutku še enkrat ustrelil v zrak in se opravil proti parkirišču. 

Med tem so na kraj že prišli policisti, ki so v blokadi poskušali zaustaviti Gregoriča, ki je streljal in ubil 43 letnega policista. Gregorič je ravno tako umrl, policisti so ga ustrelili. 

Storilec je v preteklosti bil obravnavan zaradi nezakonite uporabe orožja, bil pa naj bi tudi soudeležen pri kaznivem dejanju ropa. Tako naj bi dvakrat oropal poslovalnico Pošte Slovenije. 

Gregoriču naj bi pred kratkim umrla mama, sicer naj bi imel težave tudi z denarjem in prekomerno uporabo alkohola.  

Deli novico:

Berta |  22 .08. 2016 ob  21: 46
Umrl tudi zdravnik. Počivaj v miru tudi ti.
SRANJE. |  22 .08. 2016 ob  21: 06
-4
Zdaj bojo pa policaji ponovno zahtevali višje plače. Tudi vsi tisti, ki so kukavice, lenuhi in nesposobni.
Manja |  22 .08. 2016 ob  20: 46
-1
Se opravičujem za napako, pisati še znam. Kaj če bi se otrokom kaj zgodilo sem želela reči. RIP policist.
@tank |  22 .08. 2016 ob  20: 46
tu tudi Istrijan dobi moj glas
Manja |  22 .08. 2016 ob  20: 45
-1
Dobro, da še naokoli ni streljal, kaj če se otrokom kaj zgodilo bog pomagaj.
Čale |  22 .08. 2016 ob  20: 40
Kolega Lenart. Prou ti dam, sm se zjle matr zamislu. Kolkat sm preklinu na internetu. Pa bolše sm se počutu je res. Pa nič od tega u resnic. Sam nisem pa če je bla nesreča. To pa prsežem da nisem. Pa kolkat sem kapse prekleu, k so me pa s flašo po glavi trešli eni ko smo se tepli, sm pa kapse klicu. Sožalje.
Tank |  22 .08. 2016 ob  20: 28
-2
Zgleda se enga taga k je Putin rab za predsednika madona lej, da bo use strah še pomislu nau nbedn db kj storu. Seveda ne, ampak ob takmule cvouk še na to pogrunta. A hudič obstaja, spvoh dvoma nbenga, u človek je!
Avokado |  22 .08. 2016 ob  20: 21
-1
Čedalje več crazy people al kaj je to? Policiste se strelja, zdravnike in teh je že tako čist premal! My condolences svojcem, da bi se men kaj tacga naredlo, ne vem.
Lenart |  22 .08. 2016 ob  20: 11
Upam, da se boste nekateri vzdržali neprimernih komentarjev, ker bo na koncu verjetno tako, da sploh ne bomo več pri člankih mogli izraziti mnenja, kar na nek način sploh ni čudno. Kar sem bral pri prvem članku o nesreči... Nisem mogel verjeti, da res kdo lahko piše tako grdo o takšnem dogodku. In ne eden, ogromno oseb. Stiska me v trebuhu, ko pomislim, da se je uboj storil v bolnišnici. V bolnišnici, kjer ljudje rešujejo življenja! Sploh ne vem, kaj naj komentiram. Strah me je, ker poslušam novice in se mi zdi, da je čedalje več nasilja v Sloveniji. Zato se mi zdi, da res ni vredno, da se verbalno nasilje še brez pomena trosi na spletu.