TA VIKEND BO ŠE POSEBEJ TEŽEK ZA POROČENE: Tako kažejo napovedi astrologinje

Trendi

Po astrološko precej napornem tednu se bosta sobota in nedelja nadaljevali v podobnem slogu. Še posebej napeti bi lahko bili odnosi poročenih parov, napoveduje srbska astrologinja Jasmina Mrdalj, poroča telegraf.rs. Kaj kaže pogled v zvezde?

V soboto se pripravite na disciplino, osredotočenost in natančnost. Zelo pomembno je, da prevzamete odgovornost za svoje življenje in si ga ustvarite v skladu s svojimi potrebami, saj boste v nasprotnem primeru iskali zunanjega krivca, kar je neproduktivno. Bodite dosledni. Možno je, da boste čutili večjo čustveno razdaljo v partnerskem odnosu, utrujenost in bolečine v hrbtenici, kolenih ter sklepih.

Nedelja je dan, ko bi lahko bil na preizkušnji odnos z osebo, ki vam je nadrejena oziroma s kakšno moško energijo (oče, mož). Poskusite izstopiti iz običajnih vzorcev vedenja in bodite pripravljeni in odprti za spremembe in novosti. Že zgodaj zjutraj bi lahko zaznali občutke tesnobe, žalosti in skrbi, za katere ni nujno, da imajo realno osnovo. Izogibajte se težkim temam in obremenjujočim stvarem, saj bi lahko izrekli kaj, česar ne mislite in ne čutite.

Vikend lahko prinese nekatere omejujoče okoliščine ter lekcije v obliki oteženih odnosov, še pojasnjuje astrologinja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija