STRELSKA DRAMA V SLUŽBI: Ženska ustrelila sodelavce, na koncu sodila še sebi

Kronika

Začasno zaposlena ženska v skladišču drogerije Rite Aid na severovzhodu ameriške zvezne države Maryland je v četrtek zjutraj začela streljati na sodelavce in na koncu ustrelila še sebe. Priče pravijo, da se je 26-letna Sochia Moseley pred tem zapletla v glasen prepir s sodelavci.

Policija do četrtka zvečer še ni ugotovila motiva za napad. Strelka se je ustrelila, še preden je posredovala policija. Poleg štirih smrtnih žrtev so bile v napadu ranjene še tri osebe. Priče pravijo, da je Moseleyjeva streljala na vse strani s pištolo, ki je bila registrirana na njeno ime, brez posebej očitnega načrta.

Pred manj kot letom dni je le 16 kilometrov stran od tega napada prišlo do podobnega streljanja na delovnem mestu, ko so umrle tri osebe, dve pa sta bili ranjeni. V sredo je v Wisconsinu moški ustrelil štiri sodelavce preden so ga ubili policisti. Pred tremi meseci je v prestolnici Marylanda Annapolisu Jarrod Ramos, ki mu ni bilo všeč poročanje časopisa The Capital Gazzete, s šibrovko napadel uredništvo in ubil pet ljudi.

Deli novico:

no in? |  21 .09. 2018 ob  18: 48
Ameriška folklora. Nič novega.
hah |  21 .09. 2018 ob  14: 32
Ja, seveda, vsakemu slehernemu državljanu pištolo v roke.......kera bebava država ej!
Ena |  21 .09. 2018 ob  08: 55
Najprej sem mislila da je blo v kp..grem odpret in vidim v zda.. hahahah malo za hec :)