ŠTAJEREC NOREL PO KOPRU: Po napadu na natakarja in divji vožnji zapeljal s ceste

Kronika

V petek ob 12.16 so koprski policisti dobili obvestilo, da moški v enem od koprskih lokalov grozi in fizično napada zaposlenega. Policisti so s 26-letnim prijaviteljem opravili razgovor. Povedal je, da je prišel v lokal 56-letnik iz Šoštanja, ki ga je večkrat udaril in mu grozil, zatem pa lokal zapustil. Policisti zadevo obravnavajo kot kaznivo dejanje. Čez eno uro pa so bili obveščeni, da po Semedelski cesti divja osebni avto Audi A4, celjske registracije. Vozil ga je isti 56-letnik.  

Zapeljal je čez semedelski most in pred krožiščem podrl prometni znak in zapeljal v krožišče v napačno smer, zatem pa zdivjal proti Olmu. Ker ni vozil po sredini prometnega pasu, je zapeljal najprej v desno odbojno ograjo, od tam ga je odbilo v levo odbojno ograjo in nazaj v desno, kjer ni več ograje in je zapeljal z vozišča.

Policisti so ugotovili, da je avto peljal 56-letni voznik, ki je vozil vozilo odjavljeno iz prometa od januarja. Vozniškega dovoljenja nima, odklonil je preizkus z alkotestom, na vozilu je imel nameščeni različni registrski tablici. Za kršitve mu sledi enotni obdolžilni predlog, zaradi nedostojnega vedenja do uradne osebe na kraju pa plačilni nalog. Sledi mu tudi kazenska ovadba za izrečene grožnje policistu.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija