KRVAVA NOČ NA ITALIJANSKIH CESTAH: Deset mladih izgubilo življenja v štirih hudih nesrečah (FOTO)

Kronika

Italija je ovita v črnino. Italijanski mediji poročajo o tragični nedeljski noči na njihovih cestah, v kateri je ugasnilo kar deset mladih življenj. V turističnem kraju Jesolo v bližini Benetk je pet mladih, starih od 22 do 23 let, pristalo z avtomobilom v kanalu. V nesreči so umrli trije moški in ena ženska. Potnico, ki je preživela, so ranjeno iz vode potegnili tujci, ki so se takrat nahajali v bližini. Ti so iz vode na kopno potegnili tudi tri moške, ki pa so kmalu zatem preminili. Četrto žensko so mrtvo iz vode skupaj z avtomobilom izvlekli gasilci.

Na fotografijah: prizorišče nesreče v Jesolu, kjer so življenje izgubili trije mladi moški in ena ženska. 

Italijanski mediji poročajo, da so bile žrtve nesreče v Jesolu doma v bližini. Edina preživela je policistom povedala, da je njihov avtomobil ob nekaj zadel. Policisti vzrok nesreče še preiskujejo, mediji pa poročajo, da so v Benetkah aretirali mladega Romuna, ki ga sumijo, da je odgovoren za smrt mladih v Jesolu.

Serija nesreč se je nadaljevala. Ponoči je prav v bližini omenjenega kraja nesreče v Jesolu umrl še 28-letnik, potem ko se je z avtomobilom zaletel v drevo.

V Ceseni so nato umrli še štirje mladi Romuni, ki so živeli v Italiji. Do nesreče je prišlo, ko je 36-letni voznik trčil v zid ob robu ceste ter zatem izgubil nadzor nad avtomobilom. Vozilo je prevrnjeno pristalo v jarku. V nesreči so umrli voznik in vsi trije potniki, stari od 14 do 19 let. Policisti sumijo, da je do nesreče prišlo zaradi prevelike hitrosti ali neprespanosti voznika.

Še četrta smrtna nesreča se je zgodila v Genovi, kjer je avtomobil, v katerem so bili trije 20-letniki, trčil ob bankino. Ena oseba je v nesreči izgubila življenje, dve sta ranjeni. Vzrok nesreče še ni jasen.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija