SLOVAK V KOPRU RAZGRAJAL NA VLAKU: Kaj vse je počel?

Kronika

V torek dopoldan so koprski policisti imeli opravka z moškim, ki je razgrajal na vlaku v Kopru. Na vlaku je kadil in se nedostojno vedel. 42-letnemu kršitelju, državljanu Slovaške, so policisti izdali plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Policisti PU Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 51 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 136 klicev. Obravnavali so 16 prometnih nesreč z materialno škodo. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine in en vlom. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v desetih primerih.

V Izoli so 21-letniku zasegli moped, ker je tehnični pregled pokazal, da je predelan in presega hitrost 86 km/h. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 22.40 so policisti v Kopru ustavili 64-letnega voznika osebnega avtomobila iz okolice Kopra. Odrejen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,74 mg/l alkohola. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja, sledi še obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti od torka zjutraj do danes zjutraj obravnavali 22 oseb, ki so nedovoljeno vstopile v Slovenijo. Policijska postaja (PP) Ilirska Bistrica je obravnavala 19 tujcev, PP Sežana dva in PPIU Koper enega. Vsi postopki še potekajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija