SCENE, KI JIH ŽENSKE HOČEJO DOŽIVETI: Med njimi predajanje strastem pred ogledalom

Trendi

Pornografski/erotični filmi nikakor niso vedno dobra šola, saj je npr. veliko prizorov nerealnih, prisotnost neprijetne bolečine je zamaskirana kot užitek in poze niso niti udobne niti ne prinašajo spolnega zadoščenja. Kljub temu je v njih videti scene, ki bi jih dame kdaj pa kdaj z veseljem vnesle v svojo seksualno rutino.

Seks pred ogledalom

Zagotovo ni osebe, ki se ne bi vsaj enkrat v življenju vprašala, kako je videti, ko se predaja strastem. Prav zato je ideja o seksu pred ogledalom tako zelo mamljiva. Pogled na odsev, ki se riše v zrcalu, je lahko še kako vzpodbuden in odkriva novo dimenzijo seksualnosti, zato ni neobičajno, da je na seznamu praks iz erotičnih filmov med tistimi, ki bi jih rade poskusile, pri ženskah na prvem mestu, piše Zadovoljna.hr.

Eksperimentiranje s spolnimi igračkami

Na žalost so spolne igračke pri nekaterih parih še vedno tabu in zato ideja o tem, da bi jih ljubimca vključila v igrice, ne privede do realizacije. Kar je velika škoda, kajti s pravimi pripomočki so lahko zadeve zabavnejše in zanimivejše. Ne samo na zaslonu, tudi med domačimi rjuhami.

Igranje domine

Močne, samozavestne, dominantne in seveda neizmerno seksi. Vse to so lastnosti domin, ki v erotičnih prizorih počnejo vse, kar jim pride na pamet, ljubimec pa jih le pohlevno uboga ter ugodi vsaki njihovi želji. V filmskih scenah je zadeva zelo vroča. Torej ni prav nič neobičajnega, da bi se veliko dam kaj rado prelevilo v katero od mogočnih gospodaric v usnju.

Seks s prevezanimi očmi

Tudi ta prizor v erotičnih filmih ni nobena redkost in prav tako ni redka ideja o njem v resničnem svetu. Kajti zadeva je, ko so oči zakrite, še kako vznemirljiva, presenetljiva, drugačna in seksi.

Seks na javnem mestu

Je poreden, spontan in prepovedan. Torej vsebuje veliko elementov razburljivega početja, ki po žilah požene kri in z njo veliko adrenalina. Ideja, da bi tisto, kar je na zaslonu videti tako divje, okusila vsaj enkrat v življenju, pri ženskah resnično ni redka. To, kako daleč si katera tudi upa, pa je že druga zgodba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija