PRIZNATI PREŠUŠTVO PARTNERJU ALI NE? "Poštenost lahko prinese samo zlo, zato dobro premislite"

Trendi

Susan Winter, strokovnjakinja za odnose iz New Yorka, trdi, da se o nezvestobi v določenih situacijah ne splača pogovarjati s partnerjem. V nekaterih primerih je "bolj kruto" partnerju povedati o aferi in je boljše, da to zadržite zase.

Čeprav je poštenost resnično značilnost dobrega partnerstva, obstajajo primeri, ko osvoboditev od krivde, do katere pride s priznanjem partnerju, da ste ga prevarali, lahko vodi v napačno smer in samo obremeni vašega partnerja.

Če se ne spomnite, kaj ste storili, saj ste bili preveč pijani, se vam morda ne splača priznati partnerju. Če je tako, razmislite, preden naslednji dan partnerju pripovedujete o pustolovščini, ki se je komaj spomnite. "Poštenost lahko prinese samo zlo, zato dobro premislite", pravi Winterjeva.

Ko gre za dejansko afero, v katero ste se podali s treznim umom, bi morali razmišljati o priznanju. V tem primeru ste se verjetno že večkrat odločili svojo ljubezen in spolnost preusmeriti na drugo osebo. Takšno vedenje kaže na težavo, ki obstaja v vašem odnosu s partnerjem ali v vas.

Winterjeva predlaga, da se najprej posvetujete s terapevtom, ki vam bo pomagal, da se naučite izraziti svoje osebne potrebe, piše na spletni strani Yahoo Lifestyle.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  03 .10. 2021 ob  17: 08
Kar ne veš, ne boli ,to je prvo. drugo pa varanje s srcem, čustvi,zaljubljenost. Tretje pa takole povem ,česar ne dobiš doma, dobiš zunaj,zgolj potreba in potešitev.
td |  03 .10. 2021 ob  16: 19
Morda bi se strinjal, če je to bila ena in edina afera vseh časov.