V PARECAGU POŠKODOVAL TRI VOZILA: Nato pa v vrtni kuhinji v vedru zanetil ogenj

Kronika

V sredo ponoči je nekdo v Parecagu poškodoval tri osebne avtomobile. Poškodovani so bili z ostrim predmetom, skupaj je škode za približno 4500 evrov. V vrtni kuhinji je nato neznani storilec v vedru zakuril ogenj, ki se je razširil na delovno površino kuhinje in plastične elemente. Policisti obravnavajo kaznivo dejanje povzročitev splošne nevarnosti in kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari.

Fotografija je simbolična.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v prazničnih dnevih intervenirali v 143 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 443 klicev. Obravnavali so 24 prometnih nesreč z materialno škodo in šest z lažjimi poškodbami, zasegli so tri vozila. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma, osem tatvin in eno drzno tatvino, zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v 12 primerih. Na območju PU Koper so policisti med prvomajskimi prazniki obravnavali 39 nezakonitih prehodov državne meje.  

V torek ob 18.30 je v koprski trgovini 43-letni moški žalil zaposlenega in ga udaril. Policisti so mu izdali plačilni nalog. Čez dobro uro se je kršitelj vrnil v trgovino in ponovno grozil zaposlenemu. Ker je bil pod vidnim vplivom mamil, zaradi njegovega ravnanja in obnašanja pa je obstajala bojazen, da bo s kršitvijo nadaljeval, mu je bilo odrejeno pridržanje. Izdali so mu plačilni nalog.

Policisti so v sredo ob 21.43 dobili prijavo, da se na Župančičevi ulici v Kopru pretepajo. Na kraju je bilo ugotovljeno, da so vpleteni 31-letni, 45-letni in 40-letni moški. Vse tri so odpeljali v Splošno bolnišnico Izola in odredili zanje strokovni pregled. Trenutno policisti še zbirajo obvestila s smislu ugotavljanja suma storitve kaznivega dejanja povzročitev hude telesne poškodbe. Vsi trije so osumljenci in vsi trije so tudi poškodovani.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija