PRI NASLEDNJEM 'ŠOPINGU' JIH PRESKOČITE: To so kozmetični izdelki, za katere se ne splača porabljati denarja

Trendi

Medtem ko nekateri lepotni izdelki prinašajo inovativne rešitve za vsakodnevne lepotne težave in naredijo opazno razliko, pa so drugi popolnoma neuporabni. Žal je to včasih nemogoče zaznati, ne da bi preizkusili izdelek, vendar velja, da se nekaterim kozmetičnim izdelkom gre izogibati, saj ne prinašajo učinka, ki ga oglašujejo, piše index.hr.

Kreme proti celulitu

Čudovito bi bilo, če bi obstajala krema, ki bi izbrisala ves celulit s telesa, vendar to enostavno ni mogoče. Izdelki, ki to obljubljajo, večinoma samo vlažijo kožo, medtem ko v boju proti pomarančni koži zares pomagata le telovadba in pravilna prehrana.

Voda v spreju

Ni vam treba porabljati denarja za nekaj, kar lahko naredite sami - in to zastonj. Voda v spreju je enaka vodi iz pipe, le stekleničko z razpršilko morate imeti. Učinek bo isti oziroma ga pravzprav ne bo - ta izdelek namreč nudi kratkotrajno osvežitev.

Losijoni za določene dele telesa

Ne potrebujete nobenih posebnih losjonov za stopala, pete, komolce ... Večinoma gre za enak izdelek, pakiran v različne embalaže. Običajen losjon za telo bo prav tako dobro navlažil stopala kot kateri koli drugi del telesa.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Duracell |  12 .10. 2019 ob  19: 43
a to je članek?