PRENOVLJEN VINSKI BUTIK HIŠA REFOŠKA NAGRAJUJE: To je srečnež, ki je prejel polno hladilno vinsko vitrino (FOTO)

Koper

Klet Vinakoper je ob otvoritvi prenovljenega vinskega butika Hiša Refoška pripravila nagradno igro, v kateri so zdaj izžrebali tri srečneže, ki so prejeli praktične, z vinom povezane nagrade. Tako se je hladilne vinske vitrine, polne izbranih vin razveselil prvoizžrebani Borut Reščič.

Druga nagrada, darilni set Capris Marine, je odšla v roke Mateje Šprohar, tretja, košara istrskih dobrot, pa Marjanu Poljšaku.

V družbi Vinakoper so sicer prenovljeno prodajalno vin in drugih istrskih dobrot Hišo refoška, v kateri je zdaj zaživel tudi sodoben vinski butik, predali namenu v začetku junijaTako boste na policah nove prodajalne poleg bogate palete vin iz koprske kleti našli tudi vrhunska vina drugih istrskih vinarjev, ki so bila nagrajena na različnih tekmovanjih doma in po svetu ter ostale istrske dobrote, kot so izdelki s tartufi, siri, suhomesnati izdelki in drugi pristni okusi Istre.

V vinskem butiku je možna degustacija 16 različnih vin preko dveh sodobnih vinomatov, pestrejša pa je tudi in predvsem ponudba avtohtonih izdelkov lokalnega značaja.

Prodajalna je odprta vsak dan od 8.30 od 19.00, v soboto pa od 8.30 do 13.00.

Deli novico: