PREBIVALCI OBALNIH OBČIN, POZOR! Preverite, ali ste upravičeni do brezplačnih naprav za varčevanje z energijo in vodo

Koper

Če ste iz Izole, Kopra, Pirana ali Ankarana in ste prejemnik socialne pomoči, varstvenega dodatka ali pa znašajo vaši prihodki do največ 400 evrov mesečno, lahko dobite brezplačni paket naprav za varčevanje z energijo in vodo.

Prijavite se lahko za brezplačni obisk energetskega svetovalca na domu. Pridobite pa lahko brezplačen paket naprav za varčevanje z energijo in vodo, kot so LED-sijalke, varčevalni nastavki za pipo in tuš, tesnila za okna in podobno.

Obiskali bodo največ 200 gospodinjstev, obiski pa bodo potekali skladno z ukrepi za preprečevanje širjenja okužb. Prijavite se lahko na spletni strani Focusa, društva za sonaraven razvoj, na info@focus.si ali preko telefonske številke 059 071 325.

Društvo Focus nudi podporo tudi, če želijo s pomočjo nepovratnih sredstev Eko sklada za prejemnike socialne pomoči ali varstvenega dodatka izboljšati kakovost bivanja v svojem domu, kot je zamenjava oken, fasade ali ogrevalnega sistema. Pomagali vam bodo preveriti, ali ste upravičeni do subvencij ter kako izpolniti potrebno dokumentacijo in jo vložiti na sklad.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  09 .12. 2021 ob  21: 37
v času, ko se elektrika draži in je "prepovedano" se družiti, bi bilo najbolje, da ugasnejo vse lučke!!! hvaležna bi bila narava in ljudje, ki bi jim s tem denarjem pomagali plačati položnice za ogrevanje. ...
Istriano |  09 .12. 2021 ob  16: 51
Namesto da bi na primer sprostili gradnjo vetrnih elektrarn oni delijo tesnila za okna in nastavke za pipe.