PONORELA POTNIKA NA LETU ZA IBIZO: Nista hotela nadeti zaščitne maske, izbruhnil je pretep (VIDEO)

Svet

Na letu med Amsterdamom in Ibizo je med minulim vikendom prišlo do večjega incidenta, ki so mu botrovale zaščitne maske. Dva izmed potnikov si na obraz nista hotela nadeti maske ter se pričela prepirati in pretepati s preostalimi potniki.

Angleško govoreča moška, ki sta bila na letu za Ibizo, naj bi bila pijana, nevljudna in nasilna. Ker na obrazu nista imela zaščitne maske, kar bi po pravilih letalske družbe morala imeti ves čas leta, so ju na to opozorili drugi potniki. Moška sta zato nad potniki pričela izvajati verbalno in fizično nasilje.

Videoposnetek, ki se je pojavil na socialnem omrežju Twitter, prikazuje skupino potnikov in osebja letala, ki skušajo zaustaviti moška med pretepanjem in ju pomiriti.

Očitno jim to uspe, saj lahko vidimo enega izmed moških, kako z vklenjenimi rokami leži na tleh prehoda.

Po pisanju Daily maila, je nasilneža na Ibizi prevzela španska policija.

UPORABA EASYPARK APLIKACIJE SE OBRESTUJE: Plačaš le toliko, kolikor parkiraš (VIDEO)

EasyPark aplikacija, ki omogoča enostavno plačevanje parkirnine, je sedaj na voljo v vseh štirih obalnih občinah. Parkirnino lahko plačate z mobilno aplikacijo ali SMS-om Uporaba EasyParkove storitve je ali SMS-om. varna in enostavna ter lahko poteka na dva načina, z mobilno aplikacijo Velika prednost uporabe aplikacije je t. i. minutno parkiranje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Motoviltz |  03 .08. 2020 ob  10: 42
-1
People from Ibiza
Oh, people from Ibiza
Boys from Wonderland
People from Ibiza
Oh, people from Ibiza
Girls from Wonderland