PONOREL NA VOZNIKA, KI JE IZSILJEVAL PREDNOST: Ne boste verjeli, kaj je vrgel v vozilo (VIDEO)

Svet

Ne glede na to, kako zelo vas je razjezilo vedenje drugega voznika na cesti, je pametno, da se z njim ne prepirate. Res je, da se prepiri na cesti dogajajo ves čas, a se včasih stopnjujejo in postanejo precej grdi.

Urad šerifa okrožja King v zvezni državi Washington v ZDA je objavil videoposnetek, ki prikazuje incident, ki se je začel, ko se je avto poskušal vriniti pred športnega terenca, voznik le-tega pa je začel trobiti. Voznik avtomobila z nameščeno kamero je nato skrenil z avtoceste, da bi se izognil trčenju. Voznik športnega terenca pa je sledil avtomobilu, ga prehitel in zablokiral, nato pa v vetrobransko steklo avtomobila vrgel nič drugega kot sekiro.

V incidentu na srečo ni bil nihče poškodovan. Na podlagi dodatnega videoposnetka je bil osumljenec identificiran in aretiran tri dni po incidentu in šele po begu pred uradniki okrožja. Čakajo ga resne obtožbe. To pa ni prvi takšen incident voznika s kratkimi živci, piše jutarnji.hr.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  18 .08. 2021 ob  19: 31
še huje, ko ti nekdo izsili ,bi človek mislil da se mu ne vem kam mudi,potem pa se cinca pred tabo,takemu je za jeb.at m.
alfa |  18 .08. 2021 ob  19: 28
bo drugič razmišljal frajer..tako eden kot drugi
Piero Panin |  18 .08. 2021 ob  18: 35
Ce bi streljau z pistolo nebi blo niti tolko senzacionalno pac se zgodi,ampak ker je vrgu sekiro to je zanimivo