POLICISTI IŠČEJO TAKŠNEGA MOŠKEGA: V Kopru je ukradel za 700 evrov parfumov

Kronika

Včeraj ob 16.45 je moški v eni od koprskih prodajaln ukradel več parfumov, vrednih 700 evrov. Prodajalka ga je poskušala zadržati, vendar je pobegnil. Policisti zbirajo obvestila in iščejo moškega, starega približno 45 let, visoke postave, črnih las in s črno brado, so sporočili s koprske policijske uprave (PU).

Fotografija je simbolična.

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 80 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 189 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali šest tatvin in en rop, zaradi kršitev javnega reda je bilo sedem intervencij.

V Pivki je 34-letni Ljubljančan brcnil vrata bencinskega servisa in jih poškodoval. Zatem je zmerjal zaposlene, nazadnje še policiste, ki so prišli na kraj. Izdali so mu plačilni nalog. Ker so ugotovili, da je razbil tudi gasilni aparat, mu sledi še kazenska ovadba.

Včeraj popoldne je pri Plavjah prišlo do ropa taksista, o čemer smo že poročali. Na PU Koper prosijo občane za kakršnekoli koristne informacije, predvsem informacije o morebitnih opaženjih sumljivih oseb podobnega opisa. Obenem občane opozarjajo, naj se ob opaženju sumljivih oseb ne izpostavljajo, temveč o tem takoj obvestijo policijo na 113.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 40 ilegalnih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija