'PISANA DRUŠČINA' V RESTAVRACIJI, KI JE OBRATOVALA 'NA ČRNO': Pri raciji odkrili žensko, ki naj bi bila v samoizolaciji, moški uriniral pred policisti

Kronika

25. septembra v večernih urah so policisti v sodelovanju z delavci državnega inšpektorata in inšpektorji civilne zaščite izvedli racijo v restavraciji na Rizzijevi ulici v Pulju.

Fotografije so simbolične. 

V objektu, ki ni registriran že več mesecev, so policisti našli večje število ljudi kot je dovoljeno glede na epidemiološke razmere, med njimi tudi osebo, ki so jo iskali zaradi suma, da je v noči s 23. na 24. september poškodovala pnevmatike desetih vozil.

Med zbrano družbo se je nahajala tudi 48-letnica, ki bi morala biti doma v samoizolaciji, policisti pa so odkrili še osem kaznivih dejanj nedovoljenega parkiranja, štiri kazniva dejanja iz zakona o osebnih izkaznicah in en prekršek motenja javnega reda in miru. 35-letni obiskovalec restavracije je namreč uriniral kar pred možmi v modrem. 

Poleg policije so več kršitev zaznali tudi zaposleni na državnem inšpektoratu in inšpektorji civilne zaščite, na primer neuporabo zaščitnih mask, pomanjkanje razkužil in tople vode ter preseženega števila zbranih ljudi.

Policija je storilcem izdala prekrškovne naloge za kazniva dejanja, državni inšpektor in osebje civilne zaščite pa še naprej izvajata ukrepe zoper 51-letnega lastnika objekta, piše Glas Istre. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  28 .09. 2021 ob  22: 12
-2
Mogoče je bil tam tudi Potrč