PIRANČAN PADEL Z MOTORJEM: S helikopterjem so ga odpeljali v klinični center

Kronika

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 69 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 193 klicev. Obravnavali so devet prometnih nesreč z materialno škodo, eno z lažjimi poškodbami in dve s hujšimi poškodbami. Zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali devet tatvin, štiri vlome in štiri poškodovanja tuje stvari. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v dveh primerih ter obravnavali eno nasilje v družini.

Fotografija je simbolična. 

Zjutraj so policisti na Cereju ustavili 40-letnega voznika osebnega avtomobila brez vozniškega dovoljenja, ki je odklonil strokovni pregled. Zasegli so mu vozilo. Sledi obdolžilni predlog. 

Okoli polnoči so imeli policisti v Seči v postopku 55-letnega voznika osebnega avtomobila iz Ljubljane, ki nima vozniškega dovoljenja, alkotest pa mu je pokazal 0,69 mg/l alkohola. Zasegli so mu vozilo, sledi obdolžilni predlog.

Fotografija je simbolična.

43-letna ženska iz Hrastnika je padla s kolesom v Sečovljah in si zlomila dlančnico na roki ter se tako huje poškodovala. Popoldne pa je v Piranu padel 63-letni motorist iz Pirana. Huje poškodovanega so odpeljali s helikopterjem v UKC Ljubljana.

Kraje

V Ankaranu na plaži je nekdo ukradel gostu mobilni telefon znamke Samsung s9+ in ključe osebnega avtomobila Mercedes Benz.

V kanalu Fazan je nekdo s plovila ukradel izvenkrmni motor Yamaha F5 CMHL, vreden 1000 evrov.

Jutranje dogajanje v Luciji (vir fotografije: bralka)

Motenje javnega reda in miru

Ob 7.06 so policisti dobili prijavo, da je nekdo razbijal v hostlu v Luciji, zatem so prejeli še več podobnih prijav. Poleg tega so bile informacije, da neznani moški močno krvavi, zato so na kraj takoj odšli reševalci. Policisti so z zbiranjem prvih obvestil prišli do podatkov, da je bilo več fantov, prijateljev, zunaj. Ponoči so prišli v hostel na počitek, eden od njih pa je zjutraj pričel razgrajati. 22-letnik iz Koroške je z nogami prebil steklo (v katerem je kovinska mreža) in se poškodoval, nato je v pritličju razbijal naprej in divjal po ulici, od koder so policisti tudi prejeli prvi klic. Nadaljujejo z zbiranjem informacij.

Ilegalne migracije

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Koper prijeli 44 ilegalnih pribežnikovPoleg tega so jim italijanski varnostni organi vrnili 11 ilegalnih pribežnikov (tri državljane Pakistana in osem državljanov Afganistana).

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
SD_nutrition |  23 .07. 2020 ob  09: 13
-1
zastonjski prevoz s Helijem