"V LUCIJI HUJE KOT V BRONXU": Okrvavljen moški kričal, razgrajal in razbijal (FOTO, VIDEO)

Piran

Danes zjutraj je neznani mlajši moški v Luciji priredil pravi šov. Po besedah očividke, ki je dogajanje tudi posnela, je več kot pol ure razgrajal in razbijal, nato pa še ves okrvavljen skušal zbežati policistom.

Incident se je zgodil okoli 7. ure pred Hostlom Soline v Luciji. Očividka nam je dejala, da je moški kričal, razgrajal in razbijal šipe. Z ekscesnim obnašanjem naj bi nadaljeval več kot pol ure, zaradi njega pa je bil tudi ves okrvavljen.

Na kraj je prišla policija, a se moški še vedno ni želel umiriti. Videoposnetek prikazuje mladeniča, kako v krvavih oblačilih sprva sedi na zidku in zakriči "prosim", nato pa poskuša zbežati.

Danes zjutraj v Luciji ...

Danes zjutraj v Luciji ... zagotovo ni bilo mirno!

Objavil/a Regional dne Torek, 21. julij 2020

Policisti so ga vendarle uspeli zadržati, na eni izmed fotografij je videti, da so za to morali uporabiti tudi nekaj sile. Na kraj so kasneje prišli še reševalci.

Le nekaj metrov stran, natančneje 200, pa je očividka zalotila drugega mlajšega moškega, kako 'meni nič, tebi nič', spi na travi.

"V Portorožu živim, tu sem se rodila, vedno je bilo lepo … Zdaj me je strah iti ven. Hujše kot v Bronxu," je ob ekscesu, ki mu je bila priča danes zjutraj, dejala domačinka.

Razgrajal je 22-letnik s Koroške

Na Policijski upravi (PU) Koper so prijavo, da nekdo razbija v hostlu v Luciji dobili ob 7.06, sledilo je še več podobnih prijav. Poleg tega so klicatelji policiste opozorili, da neznani moški močno krvavi, zato so na kraj takoj odšli tudi reševalci.

"Policisti so z zbiranjem prvih obvestil prišli do podatkov, da je več prijateljev po večernem izhodu ponoči prišlo na počitek v lucijski hostel, eden od njih pa je zjutraj pričel razgrajati. 22-letnik s Koroške je z nogami prebil steklo (v katerem je kovinska mreža) in se poškodoval, nato je v pritličju razbijal naprej in divjal po ulici," so nam povedali na PU Koper.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem informacij.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Koper |  23 .07. 2020 ob  08: 00
20
Toliko ciganarije kot je letos še ni bilo nikoli v življenju na obali.Zaradi teh zastonjkarjev so kapacitete prenočišč vse zasedene in ni turistov.
Ti bonarji pa nimajo niti za burek.
Temu naša vlada pravi turizem.
To je klošarija in vandalizem.
vseved |  22 .07. 2020 ob  16: 54
10
Na ulicah je premalo policije.
Ištrijan |  22 .07. 2020 ob  10: 12
78
Očitno se v zadnjem času v Istri zbira sam "cvet" vaučerizma, gor iz slovenije....

....ma kaj ne mnorejo tej osebki svoje frustracije sprostit pri sebi doma!?