OPTIMISTIČNO V NOVO SEZONO: Izolski rokomet na vse višjem nivoju

Izola

Danes so v izolskem Kulturnem domu predstavniki RD Istrabenz plini Izola pripravili novinarsko konferenco, na kateri so javnosti seznanili z dogajanjem v klubu tik pred začetkom nove sezone članske ekipe. Športni kolektiv želijo že dvigujejo na višji nivo organiziranosti, pri čemer pa dajejo vse večji poudarek delu z mladimi.  

Številne prisotne je prve pozdravil podpredsednik RD Istrabenz plini Izola Dario Madžarevič, ki je spregovoril o vse boljšem organizacijskem delovanju klubskih struktur. V ta kontekst sodijo poravnava zadnjih dolgov iz preteklosti in skrb za mladime rokometaše. "Vsi v klub se močno trudimo in zato iz leta v leto tudi napredujemo. Delo z mladimi je maraton, ampak mi smo pripravljeni odteči ta maraton", je o prihodnosti prepričan Madžarevič.  

Posebno omembo pa si zasluži tudi včerajšnji obisk navijaške skupine Ribarji, ki so se z več kot 100 motornimi kolesi pripeljali pred dvorano, pozvali igralce ven in jih glasno pozdravili, kot znajo le oni.

Istrabenz povišal sponzorska sredstva

Predsednik uprave generalnega pokrovitelja kluba Istrabenz plini d. d. Dario Šik je pa potrdil, da skrbno spremlja rezultate izolskega kluba: "V našem podjetju vidimo, da gre za zdrav kolektiv, ki deluje na realnih tleh - skromno, a dobro. Fantje v prvi ekipi so pol-profesionalci in se borijo po svojih močeh, z mladimi pa se dela vse bolje in zato smo letos še nekoliko povišali sponzorska sredstva".

 

Nepogrešljivi član ekipe, najboljši strelec in občasni kapetan Peter Božič je pred pričetkom sezone poudaril ambicije po uvrstitvi v zgornji del prvenstvene lestvice, a spomnil na izjemno izenačenost ekip ter se seveda dotaknil težko pričakovanega derbija s sosedi iz Kopra. "Zdi se mi, da je letos naša ekipa kadrovsko dopolnjena bolje kot lani, ko smo na v prvem delu sezone precej nihali. Obračun s sosedi iz Kopra pa bo seveda tekma z precej več naboja kot ostale," je dejal Božič, ki je po koncu konference odhitel v službo. 

V Novo mesto po zmago

Trener Borut Hren je prav tako poudaril ambicije članske ekipe in bil pred prvim gostovanjem sezone v Novem mestu optimističen. "Na seznamu imamo 23 igralcev, a so Redžić, Popovič, Bubnič in Matijaševič trenutno poškodovani, medtem ko Kevič zaenkrat 'pavzira' zaradi številnih družinskih in službenih obveznosti. Novincema Gjereku in Kecmanu se je pridružil še tretji novi obraz v ekipi – mladi Alex Koenig. V prvem krogu bomo proti Krki seveda poskusili zmagati," je zaključil Hren.  

Predstavniki kluba so pred zaključnim skupinskim slikanjem prisotne spomnili še na Šolo rokometa za najmlajše, ki se pričenja prav te dni, ter na možnost nakupa celoletnih vstopnic.

 

Deli novico:

ŽEJA |  03 .09. 2015 ob  11: 44
OJLA KAJ TISTI BAR V HALI KAJ DELA? STALNO JE ZAPRT??? KJE BOMO KEJ POPILI??
Izolana |  03 .09. 2015 ob  10: 35
LEPO, DA JE VOLJA IN ŽELJA. PRIDEM NAVIJATI. RIBARI S SKUTERJI PA VSAKA ČAST, SEM JIH GLEDALA NA POMOLU IN JIH JE BILO PRAV LEPO VIDETI.
Navijač |  03 .09. 2015 ob  09: 06
Optimistične izjave! Zmage, povečanje sponzorskih sredstev, višje mesto na lestvici, boljše delo z mladimi, večja obiskanost tekem...., stiskamo pesti, da se te sanje uresničijo.
Matijaševič |  03 .09. 2015 ob  08: 41
žal samo za malijo, kaj šele 1. liga
Patrik |  03 .09. 2015 ob  08: 30
Ojla forzzza Izola, pridem navijat.
KATICA |  03 .09. 2015 ob  08: 29
TISTO JE TVOJ OČE, PA SAJ JE ISTI KOT TI.
beti |  02 .09. 2015 ob  22: 41
Bravo rokoetaši in navijači ribari, vso srečo in čestitke za luštno vožnjo s skuterji.