OPAZITE RAZLIKO? Položaj prstov razkriva, kakšna oseba ste

Trendi

Ne le govorica celotnega telesa, tudi majhni detajli lahko povedo veliko o vas. Tako tudi položaj vaših prstov, ko sklenete roki, govori o tem, kakšna oseba ste. Nevropsiholog in Nobelovec Roger Wolcott Sperry je za to naredil tudi raziskavo.

Obstajajo tri različice, kako ljudje sklenemo svoji roki. Če pri tem na vrh postavite levi palec, pomeni, da ste praktična oseba. Nikoli svojih odločitev ne sprejemate v trenutku, temveč pred zaključkom dobro pretehtate prednosti in pomankljivosti posamezne zadeve. Svoje prijatelje in družino zelo cenite, zato se ti na vas mnogokrat obračajo, ko potrebujeji nasvet. Imate smisel za humor, zato vas vsi želijo na svojih zabavah.

Če pa ste oseba, ki roki sklene tako, da ima oba palca poravnana, ste perfekcionist, nekdo, ki verjame, da je vse v podrobnostih. Usojeno vam je biti vodja, a vseeno vedno poslušate tudi druge, preden sprejmete odločitev. Vaša iskrenost lahko koga razočara, a to je lastnost, ki jo nekateri zelo cenijo.

Tretja možnost je desni palec na vrhu. To pomeni, da ste oseba, ki zna prepoznati čustva, tudi pri človeku, ki jih želi skriti. To hkrati pomeni, da se vam drugi ljudje lažje odprejo. Uspete videti stvari, ki jih drugi ne, to pa vam pomaga pri razmišljanju izven okvirjev. Tudi v zvezah ste zelo dojemljivi za čustva partnerja, nikoli pa ne boste imeli težav s svojimi čustvenimi potrebami.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija