OČE, KI JE MED PANDEMIJO IZGUBIL SLUŽBO, ZADEL NA LOTU: Listek slučajno izpolnil med nakupi s 3-letno hčerko

Svet

Mlad moški v svojih poznih dvajsetih, ki je do nedavnega delal kot varnostnik, a je izgubil službo zaradi situacije s covid-19, je minuli torek zadel glavni dobitek na avstralski loteriji. Zdaj je bogatejši za 5,8 milijona dolarjev. Listek je vplačal med nakupovanjem s svojo triletno hčerko. Srečni dobitnik ni bil redni igralec loterije, poroča Daily mail.

V poročilih je slišal, da skrivnostni dobitnik, ki je listek vplačal na prodajnem mestu v Brisbanu, kjer ga je tudi sam, še ni prišel po nagrado. Ne moremo si predstavljati, kakšen šok in evforija sta sledila, ko je preveril svoj listek in ugotovil, da je srečni dobitnik prav on.

"Vedno pravim, da so življenje lahko sanje in zdaj se definitivno počutim kot v sanjah. Vedno prebiram v novicah o loterijskih dobitnikih in nikoli nisem pomislil, da bi to lahko bil jaz," je dejal za Daily mail.

Kot je dodal, bo z denarjem pomagal bratu, ki že nekaj časa išče finance za nakup hiše. "Zdaj mu bom kupil celotno hišo," je dejal. "Dokončal bom tudi šolo in zaključil ekonomski študij ter se naučil, kako upravljati svoj denar. Moja mama bo dobila nov avto, sebi pa bom kupil hišo in dal denar na stran za svoje otroke," je še dejal za Daily mail.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija