OBOŽEVALCI BRITNEY SPEARS ZGROŽENI: Tri dni po žalostni novici o splavu objavila ta posnetek (VIDEO)

Trendi

Oboževalci Britney Spears so (spet) v skrbeh zanjo. Tri dni po tem, ko je objavila, da je izgubila otroka, je na plaži pozirala v bikiniju. Čeprav se oboževalci zavedajo, da vsakdo doživlja bolečino na svoj način, so ji dejali, da bi bilo bolje, da si vzame čas zase in se umakne od družbenih omrežij, dokler ne okreva.

Po tem ko se je zaročenec nekdanje pop zvezdnice Sam Asghari zahvalil oboževalcem za podporo ob izgubi otroka, je Britney objavila video, na katerem napol gola teče po plaži.

V videu je pokazala nekaj utrinkov z nedavnega dopusta. Na posnetku je v bikiniju tekla po plaži, medtem ko si je z rokami prekrivala prsi in se igrala v pesku. "Med tekom poskušam biti seksi kot v 'Obalni straži'," je zapisala ob objavi.

Njeni oboževalci pa so se ob tem zgrozili. Mislili in pričakovali so namreč, da žaluje za izgubljenim dojenčkom.

"Punca, radi te imamo, vzemi si nekaj časa, da si psihično opomoreš. Preživela si toliko travm," so jo nagovarjali njeni oboževalci.

"Ali se lahko vsi nehamo pretvarjati, da to ni čudno?! Ta ženska potrebuje pomoč. Objavila je izgubo nosečnosti, potem pa delila posnetek, na katerem se gola valja na dopustu," so komentirali drugi.

Ena oboževalka pop ikone pa je zapisala: "Molim, da je obkrožena z ljudmi, ki delajo v njenem najboljšem interesu. Potrebuje odvetnika, ne pa prijatelja, ki koplje slavo lačen zlata in kopice pomočnikov, ki jo zadovoljijo."

BONUS VIDEO: Kakšni so načrti ZRS-ja s palačo De Belli?

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ZigaZois |  18 .05. 2022 ob  18: 16
Verjetni ji niso predpisali skrbnika kar tako.