NOVE TEŽAVE ZARADI MOŠKIH S PREPOVEDJO PRIBLIŽEVANJA: 53-letnik z nožem napadel policista

Kronika

Policista sta v sredo zvečer v Žalcu opravljala nadzor nad spoštovanjem ukrepa prepovedi približevanja oškodovanki in ugotovila, da se je 53-letni moški kljub prepovedi nahajal v njenem stanovanju. Med postopkom je moški z nožem napadel policista. Pri tem se je poškodoval, zato so mu nudili zdravniško pomoč, so sporočili s policije.

Moški je policista lažje telesno poškodoval. Kriminalisti in policisti so nato opravili ogled kraja kaznivega dejanja in zbrali obvestila, so še sporočili s Policijske uprave Celje.

Zoper osumljenega bodo policisti podali kazensko ovadbo na pristojno okrožno državno tožilstvo zaradi suma napada na uradno osebo, ko opravlja naloge varnosti. Za to kaznivo dejanje je zagrožena zaporna kazen od šestih mesecev do petih let.

Spomnimo, da je ravno v nedeljo v Mariboru prišlo do tragedije, ko je 31-letnica z nožem zabodla 36-letnega partnerja, ki je sicer imel prepoved približevanja. V začetku meseca pa je po napadu nekdanjega partnerja, ki je prav tako imel prepoved približevanja, umrla 33-letna s Koroške. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija