UMOR NA KOROŠKEM: Po napadu bivšega partnerja umrla v bolnišnici

Kronika

Policijska uprava Celje je bila v soboto nekaj po 21. uri obveščena, da je na Koroškem prišlo do poskusa umora. 38-letni moški je kljub veljavnemu ukrepu prepovedi približevanja do 33-letne partnerke prišel na njen dom in jo napadel, so sporočili policisti. Ženska je bila v napadu hudo poškodovana in je danes zjutraj v bolnišnici umrla.

Policista sta ob prihodu na kraj dogodka osumljenemu odvzela prostost, izjemno hudo poškodovano 33-letno žensko pa sta takoj začela oživljati in ji nudila prvo pomoč do prihoda reševalcev. Ogleda kraja dejanja sta se udeležili tudi preiskovalna sodnica in državna tožilka.

Hudo poškodovano 33-letno žensko so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer je danes zjutraj umrla.

Policisti bodo po zbranih obvestilih 38-letnega moškega kazensko ovadili in ga zaradi suma storitve kaznivega dejanja umora privedli k preiskovalnemu sodniku.

Več informacij bo znanih v naslednjih dneh.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
nylarazgotra |  08 .05. 2022 ob  19: 54
Ja, res je tako. Ne vem če je to demokracija ali anarhija. Boga ženska. Vedno več takih psihopatov. V Italiji vsaki drugi dan moški ubije žensko, večinoma ker ta zahteva ločitev.
hribi |  08 .05. 2022 ob  11: 38
23
Take stvari se dogajajo zelo pogosto. Problem je v zabitih zakonadajalcih, ki mislijo, da ko v zakonu napišeš prepoved približevanja da so vsi prestrašeni in da bodo to upoštevali. Kdo bo prevzel odgovornost? Nihče, kot po navadi. Ker imamo demokracijo in zakonaodajalec ne sme biti grob do kriminalcev. Zato je kriminalcem omogočeno, da delajo kar želijo, tudi da drugim vzamejo življenje. Boga država in demokracija ki ne ščiti šibkih.