DETAJLI DRUŽINSKE TRAGEDIJE NA GORIČKEM: 35-letnico naj bi zadavil zaradi ljubosumja (VIDEO)

Kronika

Policisti in kriminalisti Policijske uprave Murska Sobota na območju Policijske postaje Gornji Petrovci preiskujejo sum uboja, ki se je zgodil v soboto proti večeru. Po dosedanjih informacijah naj bi moški vzel življenje svoji izvenzakonski partnerki. Osumljenemu so odvzeli prostost in ga pridržali, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

Fotografija je simbolična. 

Policiste so o tem, da je na območju Policijske postaje Gornji Petrovci oseba umrla nasilne smrti, obvestili v soboto malo po 18. uri. O dejanju so obvestili dežurnega preiskovalnega sodnika in okrožnega državnega tožilca, ki sta prišla na kraj dogodka.

Stekli so ogled kraja kaznivega dejanja in intenzivno zbiranje obvestil. Po prvem opravljenem preverjanju policija osumljenega še ni obravnavala za prekrške ali kazniva dejanja z znaki nasilja, so navedli.

Po pisanju Vestnika je 46-letni moški v Peskovcih ubil 35-letno zunajzakonsko partnerko. Pred zločinom sta se po njihovih podatkih zapletla v prepir, nato pa je moški ubil partnerko, s katero ima dva otroka. Po neuradnih podatkih portala Sobota.info, naj bi ji sodil pred očmi otrok.

Po pisanju medijev naj bi 35-letnico zadavil, Večer poroča, da je uporabil tudi nož. Motiv naj bi bilo ljubosumje, v zgodbi pa naj bi bil prisoten tudi alkohol. Policijo naj bi poklical sam in priznal dejanje.

Kot so navedli v policijski upravi, sta policista ob prihodu na kraj našla mrtvo žensko v stanovanjski hiši in zavarovala kraj dejanja. Preiskovalni sodnik je opravil ogled kraja kaznivega dejanja in odredil sodno obdukcijo, zoper osumljenega pa strokovni pregled v Splošni bolnišnici Murska Sobota.

❗V ŽIVO❗Murskosoboški policisti so vendarle še danes razkrili dodatne informacije uboju na Goričkem ⬇️

Objavil/a SOBOTAINFO.com - največji pomurski spletni medij dne Nedelja, 11. september 2022

Za zaščito mladoletnih otrok žrtve in osumljenega so policisti obvestili Center za socialno delo Murska Sobota, ki je poskrbel za njuno varstvo.

Intenzivna kriminalistična preiskava se nadaljuje s ciljem, da bodo osumljenega zaradi obstoja pripornih razlogov v ponedeljek privedli s kazensko ovadbo k preiskovalnemu sodniku, so že zapisali v Policijski upravi Murska Sobota. Predvidena kazen za uboj je zapor od petih do petnajstih let.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Mimi |  12 .09. 2022 ob  22: 43
5 do 15 za tak krut zločin! Sej to ne moreš verjet! Ma kje mi živimo?
kokodek |  11 .09. 2022 ob  12: 29
10
budalo gnusno!!!