NOV INCIDENT ZARADI PREGLEDOVANJA PCT POGOJEV: Ne le varnostniku, 'film počil' tudi starejši gospe (VIDEO)

Slovenija

V soboto je prišlo do novega incidenta zaradi pregledovanja PCT pogojev. Tokrat je 'počilo' pred Hipermarketom Ljubljana Šiška. Posnetek spora med obiskovalko nakupovalnega centra in varnostnikoma je hitro zaokrožil po spletu, na družbenem omrežju Facebook pa ga je objavila kar ženska, vpletena v incident.

Kot izhaja iz objavljenega videoposnetka, je snemalka želela v trgovski center, a ni izpolnjevala PCT pogojev, saj se ne želi testirati z "rakotvornimi palčkami". Po njenem prepričanju to niti ni potrebno, saj je želela kupiti le kruh. Varnostnika ji, upoštevajoč pravila, vstopa nista dovolila, zato je prišlo do razgretega prepira.

Snemalka je vztrajala, da pregledovanje PCT pogojev nima temeljev ter da se ji kršijo osebne pravice. "Tudi Hitler je imel izvrševalce navodil, pa vemo, kje so," je dejala varnostnikoma, enemu izmed njiju pa je po tej izjavi 'počil film': "Pi*** ti materina, ti mater je***. Si pr***njena? Si prišla sem dr***?" Motilo ga je tudi, da je ženska dogajanje snemala, zato ji je predlagal, naj telefon "porine možu v rit".

Dogajanje ni bilo po godu niti starejši gospe, naključni obiskovalki nakupovalnega centra, ki se je postavila v bran varnostnikoma. "Če za vse velja, velja tudi za vas. Kaj tukaj težite ljudem, ki opravljajo svoje delo. Speljite se," je zabrusila snemalki.

Snemalka je nato želela izvedeti ime in priimek varnostnika, da bi ga lahko prijavila policiji, saj naj bi jo ta potiskal in ji želel vzeti telefon iz rok. Zadeva je na tej točki eskalirala. Varnostnik je stopil do snemalke in ji – vsaj tako je videti na posnetku – telefon skušal izbiti iz rok. Ponavljal je, da za snemanje nima njegovega dovoljenja.

"Od kdaj sva pa midva na ti?" je zanimalo snemalko, na kar ji je varnostnik odgovoril: "Od kdaj? Ko sem te je***. Klošarka ena neumna."

Nato se je snemalka ponovno zapletla v prepir s starejšo gospo, ki je tudi sama izgubila živce: "Poln k***c imamo takih, kot ste vi." 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  26 .01. 2022 ob  00: 59
Zame ni ironicno ali sarkasticno ce je nekoga strah igle,zdravnika ali zobozdravnika,tako je zivljenje
Obala1 |  25 .01. 2022 ob  01: 07
@pieropanin ne mesat hruske In jabolke …nihce ti ne govori o mikročipih vendar o eksperimentalnih cepivih In milijardah podkupnin v ozadju kjer so ta glavni politiki, zdravniki In mediji …će eno zgodbo ne poznaš dobro ne o temu govorit In se ironija ali sarkazem ti ne gre od rok … delijo folk zaradi kontrole In denarja
Piero Panin |  25 .01. 2022 ob  00: 08
-1
@obala1...imeu sem sosolca ki je ugriznu zdravnico v roko ko je jemala kri,zobozdravniki jamrajo da nocejo odpret usta otroci itd..Samo ni mi treba streljat neumnosti o mikrocipih
vseved |  24 .01. 2022 ob  23: 50
Pazi da ne končaš kot Baričevič pred leti .Tudi njegovi psi so obvladali.
Obala1 |  24 .01. 2022 ob  20: 35
@pjeropanin se smo razumeli, da si butast …ni potrebno to dokazovat z vsakim novim postom
Piero Panin |  24 .01. 2022 ob  19: 44
-3
Karbonska kislina ki se v telesu sestavit v mikrocip in iz satelita lahko vidijo tvojo lokacijo..
Kaj si nov tle?!
Šperjo |  24 .01. 2022 ob  18: 41
-2
manemebasat , kaj je v teh palčkah ?
manemebasat |  24 .01. 2022 ob  17: 49
A ti ves kaj je na teh palckah?
Šperjo |  24 .01. 2022 ob  17: 16
-1
vedno se dva taka dobita skupaj ...
Ona se bi lepo testirala z hitrim testom in bi bilo ok- , rumeni jopič pa malo več umirjenosti,
Obala1 |  24 .01. 2022 ob  16: 24
Mislim, da je mogoce naučiti već stvari opice kot vseveda …casa Nazaj sem ti ze povedal, da moj pes obvlada već kot ti
vseved |  24 .01. 2022 ob  15: 47
-8
Uboga para!
Obala1 |  24 .01. 2022 ob  15: 39
-1
Neumni @vseved mislim, da bo čas ta te nekdo nauci pameti ( sam se bom javil za to nalogo ) …potem bos imel manj neumne komentarje In nekam manj se bos smejal lastnim neumnim izjavam
1