NJIHOVE PREOBRAZBE SO SKORAJ NEVERJETNE! Razkrivajo, kaj jim je pomagalo pri uresničitvi sanj

Trendi

Izogibanje kruhu, enostavnim sladkorjem, hitri in predelani hrani ter več gibanja je osnova za izgubo odvečne telesne teže. A včasih je to lažje reči kot narediti, ker mnogi težko najdejo motivacijo za hujšanje. Tem ženskam je to uspelo in zdaj živijo bolj zdravo in polno življenje.

Misty Mitchell

Samodisciplina

Stres zaradi začetka študija, veliko alkohola in nočnega prehranjevanja je Alysso Greene pripeljal do nezdravega odnosa do lastnega telesa. Alyssa pravi, da je ključ do njenega uspeha samodisciplina. "To počnem zase, za nikogar drugega," pojasni Alyssa. Ljudje s podobnim problemom bi morali storiti vse, da bi ta problem odpravili. In to ne glede na vpliv družine, prijateljev ali tretjih oseb," zaključi Greenova.

Rebecca Grafton Bardwell je bila vse življenje prekomerno težka in se je odločila, da se bo s tem spopadla. "Nobena skrivnostna formula ali tableta ne bo povzročila izgube kilogramov. Le če se pravilno prehranjujete in telovadite, boste shujšali. Mogoče ne bo šlo tako hitro, kot bi si želeli, a če se boste držali teh ukrepov, boste videli rezultate," pravi Rebecca.

Podpora tistih, ki so v isti 'kaši'

Po rojstvu tretjega otroka je fitnes blogerka Maggie Fierro ugotovila, da izgublja bitko s kilogrami. Nato se je odločila, da bo shujšala. V ta namen je izbrala skupinski fitnes program. "Vadbena skupnost je bila najpomembnejši dejavnik na moji poti in neverjeten vir navdiha ter podpore, saj se ne moremo vedno zanašati samo na svoje moči," pravi Fierrova.

Objava fotografij na Instagramu

Po dolgoletni borbi s prekomerno telesno težo je Cookie Miller postala certificirana osebna trenerka. V 18 mesecih je zaradi gibanja in redukcijske diete shujšala 45 kilogramov. "Ob obletnici takšnega življenjskega sloga sem na Instagramu objavila svoje prve fotografije "pred in po". Po tem nisem smela več popuščati," pravi Cookie.

Po dolgem trpljenju zaradi hernije diska je življenje Misty Mitchell skoraj propadlo. Izgubila je službo in se doma zataknila pri pitju prevelikih količin alkohola. V enem letu je shujšala za 62 kilogramov, zdaj pa tehta zdravih 72 kilogramov. Objavljanje dosežkov hujšanja na Instagramu jo je najbolj motiviralo in spodbudilo k nadaljevanju boja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija