NEVSAKDANJA NESREČA V DOLNJEM ZEMONU: Prevrnil se je voz s konjsko vprego, domačina s helikopterjem odpeljali v bolnišnico

Kronika

Danes nekaj pred 14. uro se je v Dolnjem Zemonu, v občini Ilirska Bistrica, prevrnil voz s konjsko vprego in poškodoval občana, je zapisano na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje.

Fotografija je simbolična. 

Gasilci PGD Ilirska Bistrica so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP Ilirska Bistrica pri oskrbi in prenosu poškodovane osebe do helikopterja. Helikopter Slovenske vojske z dežurno ekipo HNMP Brnik na krovu je poškodovanca prepeljal v UKC Ljubljana, so še dodali na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje.

NOVA STANOVANJSKA SOSESKA MOMENTO V IZOLI: 175 moderno oblikovanih stanovanj na izjemni lokaciji - izkoristite priložnost, rezervirajte posvet na info točki!

Moderno zasnovana stanovanjska soseska, ki se bo nahajala v Izoli na območju Livad, predvideva gradnjo 175 stanovanj v izmeri od 50 do 250 kvadratnih metrov uporabne površine. Soseska vila blokov oziroma manjših stolpičev bo ponudila visoko kakovost bivanja z ločenimi vhodi in dvigali, estetsko oblikovana, istočasno pa tudi funkcionalna stanovanja, ki bodo z umeščenostjo v samo mesto in z zeleno okolico, prinesli kakovost bivanja sredi mesta, na odlični lokaciji, praktično sredi obalnih mest.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija