NESREČA Z MOTOKULTIVATORJEM V PADNI: Hudo poškodovanega 67-letnika odpeljali v izolsko bolnišnico

Kronika

V Padni je včeraj popoldan 67-letnik nalagal motokultivator na prikolico. Nanjo je prislonil dve deski, po katerih je zapeljal kopačico, ki pa je zdrsnila z desk in padla nanj. Huje poškodovanega so odpeljali v izolsko bolnišnico, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Fotografija je simbolična.

Sicer pa so policisti PU)Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 39 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 120 klicev. Obravnavali so tudi devet prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami, eno vozilo pa so zasegli. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma, zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v treh primerih.

Ob 13.20 se je v Pivki zgodila prometna nesreča. 52-letni voznik tovornega vozila je pri zavijanju odvzel prednost 41-letniku, ki je pravilno peljal osebni avtomobil. Voznik avtomobila in njegova sopotnica sta se v nesreči lažje poškodovala, povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 22. uri so v Postojni ustavili 22-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,50 mg/l. Ker je voznik začetnik, mu je bilo takoj odvzeto vozniško dovoljenje, sledi pa obdolžilni predlog.

Ob 5.40 so policisti dobili obvestilo, da je na cesti od Štorij proti Senadolam prevrnjen avto. Na kraju so ugotovili, da je 33-letni voznik osebnega avtomobila peljal od Senadol proti Štorjami. Ko je pripeljal na ravninski del pred Štorjami, naj bi dohitel pred seboj vozeči traktor brez prižganih zadnjih luči. Zaradi hitrosti (omejena hitrost zunaj naselja na 90 km/h) in nasproti vozečega vozila je, da bi preprečil trčenje, zapeljal desno izven vozišča in se prevrnil. V nesreči se je poškodoval, odpeljali so ga na pregled v izolsko bolnišnico. Voznika traktorja policisti še iščejo.

Ilegalne migracije

Policisti PP Ilirska Bistrica so obravnavali enega državljana Pakistana, 13 državljanov Bangladeša in pet državljanov Nepala ter enega državljana Albanije. Vsi postopki še potekajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija