NEPRIČAKOVAN NAKUP: Poleg naročenih kavbojk dobila še 'darilo'

Večino med nami so že kdaj premamili spletni nakupi. Eni se tovrstnega načina nakupovanja poslužujejo redno, drugi so pred njim nekoliko skeptični. V prihodnje bo pred novim naročilom dobro premislila tudi Christine Evans, ki je nedavno na spletni strani Nordstrom naročila kavbojke, poleg pa dobila še 'darilo' …

Slika je simbolična.

Christine Evans redno nakupuje preko spletne strani Nordstrom, a je tokrat ob nakupu dobila več, kot je naročila, piše Večernji list. Za 89 funtov oziroma 100 evrov je naročila kavbojke znamke Not Your Daughters Jeans. V žepu hlač pa jo je čakalo neprijetno presenečenje – umazane tangice.

Nemudoma je poklicala službo za uporabnike spletne trgovine, a od nje ni dobila pričakovanega odgovora. Zato se je odločila svojo izkušnjo objaviti na Twitterju. "Po mnogih letih zvestega nakupovanja v vaši trgovini, sem zgrožena nad vašim odzivom, po tem ko sem v žepu kupljenih kavbojk našla umazano spodnje perilo," je zapisala.

Kot medicinska sestra se zaveda nevarnosti bakterij, ki jim je bila izpostavljena ob stiku z umazanim spodnjim perilom neznane osebe. Po njeni objavi na Twitterju se je podjetje vendarle opravičilo in sporočilo, da zadevo preiskujejo. Christine so ponudili nove kavbojke.

Deli novico:

zapuščena |  13 .01. 2018 ob  22: 02
Dodana vrednost, pač. En izdelek gratis...
Mario |  13 .01. 2018 ob  17: 51
A denar ki ima gor 1000 krat vec bakterij gor se nobeden nezgroza? Mislim da ta medicinka dnarja sploh nima v denarnici...
Izolan |  13 .01. 2018 ob  17: 47
Sej bi jih itak morala oprat kaj se buni... sej virus hiv nebi mogla dobiti...
Satir |  12 .01. 2018 ob  13: 56
Dobro da ni dobila picajzlov.