Ne mi rečt – kaj res tega ne vesta? (VIDEO)

Koper

10 vprašanj, 5 zadovoljujočih odgovorov. Če je v običajnih kvizih to slab rezultat, je v Vinakoper kvizu naravnost odličen. Ker pri njem štejejo tudi hudomušni, navihani, zabavni odgovori. Četudi niso strokovno in statistično ustrezni. Iztok in Tara, botra refoška in malvazije Vinakoper, torej nista padla na izpitu, naredila sta ga z (zabavno) odliko.

Že res, da Tara misli, da je Rex Fuscus "neka ladja", pa ji nič ne zamerimo, saj je blestela na mnogih drugih področjih. Oba z Iztokom znata na izust našteti dobrote iz nove linije Vinakoper Gourmet, prav tako kot iz topa pa izstrelita ime nove restavracije Vinakoper – KOGO.

Kaj pa ostalo, kaj ju najbolj bega pri dejstvih in ponudbi iz kleti Vinakoper?

Tara Zupančič je botra refoška Vinakoper, Iztok Gustinčič pa boter malvazije Vinakoper. V seriji video posnetkov sta prvič spregovorila o mnogih aspektih svojega botrstva, predvsem pa poskrbela za obilo smeha, zabave in razigranosti. Vsak skladno z značajem svojega varovanca.

Prebrskajte ponudbo malvazij in refoškov Vinakoper, še več hudomušnosti Iztoka in Tare pa spremljajte na FB Vinakoper in IG Vinakoper.