NAJLEPŠI BOŽIČNI OGLAS V LETOŠNJEM LETU: Ob ogledu bo marsikdo potočil solzo (VIDEO)

Svet

Ko smo že mislili, da smo najboljše božične oglase že videli, so nas oglaševalci spet presenetili. V tem čustvenem, več kot dve minutnem posnetku gledamo poskus dedka, ki samovoljno prične z dvigovanjem uteži. Ganljiv zapis na koncu pa doda piko na i.

Oglas nizozemske farmacevtske družbe DocMorris je doslej zbral več kot 6,8 milijona ogledov na platformi YouTube in milijone na ostalih platformah. Na družbenih omrežjih je posnetek sprožil plaz odzivov, zaradi njega pa se je potočilo kar nekaj solz.

Spremljamo zgodbo starejšega gospoda, dedka, ki se na vse pretege trudi iz zaprašene barake spraviti utež. Nato, skozi vse letne čase, izvaja fitnes rutino in pridobiva na moči.

Vidimo ga, kako se trudi in nežno gleda fotografijo nekoga, kar ga tudi motivira za vadbo. Utež dviguje v jesenskem in zimskem času, nato pa za božič obišče svojo družino.

Svoja oblačila za trening zamenja s slavnostno obleko in metuljčkom. Ko vstopi v hišo pa že pogleduje, kje bo zagledal svojo vnukinjo. V darilni škatli skriva zvezdo za na vrh božične jelke.

Ko se pojavi njegova vnukinja, jo dedek skoraj lahkotno dvigne in najmlajša v družini postavi zvezdo na vrh drevesca. Oglas se zaključi s sloganom, napisanim v nemškem jeziku: "Da boste lahko poskrbeli za tisto, kar je v življenju resnično pomembno". 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija