NAJDENO MOŠKO TRUPLO NA OBMOČJU DOBRAVE NAD IZOLO: Ob njem je ležala sekira in pištola (FOTO)

Kronika

12. oktobra letos je bilo na območju Dobrave nad Izolo, v gozdičku pod povezovalno cesto med Belvederjem in Strunjanom, najdeno truplo. Na Inštitutu za sodno medicino, kjer so opravili obdukcijo, ocenjujejo, da je smrt neznanca nastopila šest do osem mesecev pred najdbo, ali celo še prej.

Gre za moškega, starega med 55 in 70 let, srednje postave in ovalnega obraza. Na truplu niso našli nobenih sledi ali znakov nasilja. Na desni strani trebuha so obducenti našli brazgotino, pod katero je bila kirurška mrežica zaradi operacije kile.

Oblečen je bil v modro polo majico z napisom, spodnji del trenirke sivo-modre barve, obute je imel štiri sloje nogavic in športne copate znamke Merrell, številka 42, črne barve z rdečo črto. Na desni nogi v predelu gležnja je bila najdena bakrena zapestnica, obložena z zeleno patino.

Na kraju, kjer je bilo truplo, je bila najdena sekira znamke ID Tools, zračna pištola znamke Kandar S2 brez nabojev in črn nahrbtnik, v katerem je bila siva majica, brisača, časopis Delo z datumom 1. avgust 2020 in Sobota priloga z datumom 18. julij 2020, del črne nogavice znamke Cat in del potiskanega papirja z ročno napisanimi besedami. V bližini je bila najdena še modro-zelena kapa, so danes sporočili s koprske policijske uprave. 

Policisti identitete pokojnika še niso ugotovili. Če ste na podlagi opisa sebe ali njegovih predmet prepoznali pokojnika, ali imate v zvezi z njim kakršnokoli informacijo, obvestite o tem 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  30 .11. 2021 ob  21: 49
Ma dobro pustmo zracno pistolo in sekiro...kar me je zmotlo je sicer kako lahko obujes teniske z stirimi pari nogavic?!