NAJCENEJŠE, NAJHITREJŠE IN NAJENOSTAVNEJŠE TESTIRANJE NA OBALI: Nova covid test točka, ki nudi tudi možnost 'drive through'

Koper

Na odlični lokaciji, ob semedelskem mandraču, tik pod klancem, ki vodi na Markovec, se odpira nova covid test točka, ki bo poleg najcenejših testov na Obali nudila tudi 'drive through'. Tako boste v mrzlih zimskih dneh na rezultat testiranja lahko počakali na toplem, v svojem vozilu, pri tem pa boste lahko spili tudi kavo.

Nova covid test točka na Obali bo še posebej praktična zaradi možnosti 'drive through' sistema, ki bo urejen na bližnjem parkirišču za testno točko, in bo omogočal še hitrejše testiranje, saj vam sploh ne bo potrebno izstopiti iz vozila. 

Ko se boste pripeljali, vam bodo skozi okno vozila odvzeli bris, nato pa boste vozilo parkirali in na rezultate počakali na toplem. V kolikor se ne boste posluževali sistema 'drive through', pa enostavno parkirate na parkirišču in se sprehodite do testne točke.

Hitri test bodo opravili z neinvazivnim nosnim ali žrelnim brisom, zanj pa boste odšteli le 9 evrov skupaj s potrdilom s QR kodo. Gre za najcenejše hitro testiranje na Obali!

Covid test točka nasproti t. i. Slavnikovih garaž bo začela delovati v četrtek, 28. oktobra, in bo odprta vsak dan, med tednom od 7.00 do 17.00, v soboto in nedeljo pa od 9.00 do 15.00.