NAJBOLJŠE ŽENE SO ROJENE V TEH ASTROLOŠKIH ZNAMENJIH: Katere pa so najslabše?

Trendi

Čeprav je dobro, da se bolj osredotočite na moč ljudi, namesto na njihove slabosti, je pomembno, da si priznate tudi njihove moteče lastnosti. Še zlasti v ljubezenskem razmerju. Povsem običajno je, da pri partnerju želite videti le najboljše, toda ljubite šele takrat, ko pri njem vidite napake, a ga imate kljub temu radi. Ne glede na to, preverite, v katerem astrološkem znamenju je rojena idealna žena in katera je po mnenju astrologov najslabša.

Rak

Ženske tega astrološkega znamenja so zelo čustvene in predane. Srce nosijo na dlani. Na žalost jih takšna čustvena izpostavljenost običajno pripelje do strtega srca. A kljub temu, da jih je zelo lahko raniti, je rak klasičen primer ženske, ki je prava izbira za stabilno in dolgoročno zvezo.

Obožujejo idejo poroke. To je nekaj kar osmisli njihovo življenje. So izredno skrbne in bodo naredile vse, da se bodo prilagodile možu in otrokom. So čistega srca in nikoli ne bodo lagale. Lahko jim zaupate.

Če bo vaša žena ženska iz znamenja raka, ne boste razočarani, ker vam bo obogatila življenje s čisto in nesebično ljubeznijo. So najboljše žene med astrološkimi znamenji.

Ribi

Ženske ribe so vredne zaupanja. Nikoli ne bodo nikogar razočarale, četudi ta oseba ni storila ničesar, da bi si zaslužila njihovo zaupanje in ljubezen. Vedno bodo dale drugo priložnost. Sprva se morda zdijo nekoliko sramežljive, vendar, ko vas spustijo do sebe, boste odkrili povsem nov svet ljubezni in naklonjenosti.

Zaradi svoje ustvarjalnosti so zelo inteligentne in imajo tisto čudovito plat, ki je ne boste mogli pozabiti. So spremenljivega razpoloženja, toda če pomislite, koliko dobrega imajo v srcu, jim boste to odpustili.

Tehtnica

Tehtnice so zelo čustvene in so najbolj prijazno znamenje astrologije. Vedno si prizadevajo biti pozitivne in srečne. Ne morejo mirno spati, dokler s partnerjem ne bodo razrešile kakršnih koli prepirov in zato bodo vztrajala pri čimprejšnjem reševanju težav.

Navdihujejo partnerje za dosego njihovih ciljev. To je tisto, zaradi česar si njihovi partnerji želijo biti boljši ljudje. So ljubiteljice umetnosti in mojstrice romantike.

Bik

Ko najdejo nekoga, ki ga ljubijo, so ženske v tem znamenju tej osebi zelo predane. Nič se jim ne zdi bolj pomembno kot ta oseba. Posvetile jim bodo svoje življenje. So zelo inteligentne in si v odnosu želijo več kot le fizične stvari.

Če želite pritegniti njihovo pozornost boste morali izzivati ​​njihov um skupaj s telesom. Intelektualno in čustveno se morate popolnoma ujemati. So zelo zveste, ko jih osvojite, in zaščitniške do svoje družine. Še posebej, ko gre za njihove otroke.

Vodnar

Te ženske so zelo impulzivne, ker ne marajo dolgčasa. Če dobijo občutek, da so obstale v rutini, bodo takoj nekaj storile glede tega. Torej, če se želite poročiti z vodnarko, morate biti pazljivi, da ne pustite, da bi vaša zveza stagnirala, ker vas bo zapustila. Ker, če vidi, da se odnos ne premika v pravo smer, bo odšla in našla kaj bolj vznemirljivega.

So pametne in želijo, da se s partnerjem ujemata. Če ste torej sposobni slediti njenemu navdušenju in inteligenci, se poročite z njo, ne bo vam žal!

Kozorog

Ko si bodo kaj zastavile, bodo to dosegle tako ali drugače. So multipraktiki. Skrbijo za otroke, hišo, službo in kar je najpomembneje, vodijo srečno zakonsko življenje.

Če se želite poročiti s to vrsto ženske, morate vedeti, da morate biti zelo organizirani. Ne prenesejo lenobe ali ljudi, ki obljubljajo stvari in ničesar ne naredijo. Vse, kar je manj kot popolna organizacija in doseganje ciljev je za njih izguba časa.

Dvojčki

Te ženske so zapletene. V enem trenutku bodo s svojimi ljubečimi besedami in skrbnimi dejanji delovale, kakor najboljša žena, ki bi si jo lahko zaželeli, nato pa se v delčku sekunde lahko popolnoma spremenijo, kar tako, brez razloga.

Če se želite poročiti z žensko iz tega znamenja morate vedeti, da obstajata njeni dve plati, s katerimi boste morali živeti. Z ljubečo in ljubeznivo platjo je enostavno živeti, kaj pa ko pride druga stran na dan? Mislite, da ste na to pripravljeni?

Škorpijon

Škorpijonke niso najslabša izbira, s katero bi preživele preostanek svojega življenja. Nagnjene so k temu, da iz vas izvlečejo najboljše, vendar na poseben način, ki ne pritegne vseh.

Dejstvo je, da imajo zelo visoke standarde. Če ji ne boste mogli slediti in doseči tako visoko zastavljenih ciljev, vam je ne bo uspelo osvojiti. Zato so jo sposobni ukrotiti le najmočnejši.

Devica

Device so zelo organizirane in mislijo, da točno vedo, kaj je narobe in kaj je prav. Če želite živeti z njimi, boste morali sprejeti dejstvo, da bo moralo biti vse po njihovo.

Po drugi strani, če jih zabavate, boste doživeli neverjetno ljubezen, kakršne še niste imeli, ker bodo globoko v sebi razumele, kaj doživljate in vam bodo vrnile uslugo. Če bo vaš zakon trajal, se boste navadili na njen vzorec vedenja.

Lev

Če osvojite levinjo, ste zadeli na loteriji! Ampak pazite, če ne bo dobila želenega, vas bo ranila. Ne bo samo grdo gledala, ampak se bo razbesnela! Zato dvakrat premislite, preden se zapletete z njo. A če boste osvojili njeno srce, boste izkusili brezpogojno ljubezen.

Ko imajo nekoga rade, ga imajo za vedno. Ne bo je motilo, da si bo delila pozornost z vami. Samo ne bodite ob njej ko se razjezi. Pobegnite, dokler se ne ohladi.

Oven

Te ženske so zelo kompetentne in čudovite ter veličastne. Nobenega dvoma ni, da se boste takoj zaljubili v tovrstno žensko.

V zakonu so zelo zveste, a v zameno nekaj pričakujejo. Če jim ne boste dali tistega, kar želijo, bodo odšle in našle nekoga, ki bo. Ne razočarajte je, ker vas bo raztrgala.

Strelec

Če želite biti zmedeni in se ne zavedati, kaj se dogaja, se poročite s to žensko. So zelo strastne in ne morejo ostati predolgo na enem mestu, saj ne prenesejo dolgočasja ali stagnacije. Takoj, ko začutijo, da jih nekaj zadržuje, bodo pobegnile in se ne bodo nikoli več vrnile.

Sprejmite jih takšne, kakršne so, in jih nikoli ne poskušajte ukrotiti, ker vam ne bo uspelo, le žal vam bo. Svobodo si želijo bolj kot zavezanost in tega ne morete spremeniti. Edina rešitev je, da ste tako svobodomiselni kot one. Tedaj boste imeli popoln zakon.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija