NA BREZSKRBNO IN VARNO ZABAVO V GRAND CASINÒ PORTOROŽ: Zaigrajte Super Bingo, igro z največjo nagrado v Sloveniji!

Piran

Zaradi preprečitve širjenja koronavirusa je letošnje poletje okrnjeno z dogajanjem, vroče popoldneve in soparne večere pa si vseeno lahko popestrite na več načinov. Še posebej se boste zabavali v igralnici Grand Casinò Portorož, ki za vas pripravlja vrsto posebnih doživetij. V svet zabave lahko vstopite vsak dan med 12. in 4. uro, vsak večer pa lahko zaigrate Super Bingo, igro z največjo nagrado v Sloveniji!

Igralnica Grand Casinò Portorož se lahko pohvali z zavidljivim nazivom igralnice z najstarejšo tradicijo v Sloveniji, saj bogati letoviško ponudbo na slovenski obali že več kot sto let. Poleg klasičnih živih iger na mizah, nudi tudi elektronske rulete in pester izbor najsodobnejših igralnih avtomatov. Vsak večer pa za vas pripravlja Super Bingo, igro z največjo nagrado v Sloveniji – 100.000 evrov!

Super Bingo lahko zaigrate vsak večer od ponedeljka do četrtka in ob nedeljah ob 22. uri, ob petkih in sobotah pa ob 23.30. In kako si lahko prislužite nagrado v višini 100.000 evrov? Izpolniti morate cel igralni listič, do vključno 50. izžrebane številke.

Grand Casinò Portorož pa ni samo pojem igralništva, je tudi prostor, v katerem se boste sprostili v čudovitem ambientu in uživali v odlični kulinariki. V restavraciji Sol Privée vam ponujajo nepozabno kulinarično doživetje ob najlepšem pogledu na Portorož in Piranski zaliv. Med okušanjem prefinjenih jedi v a` la carte ponudbi, ki jih bodo za vas pripravili vrhunski kuharski mojstri, se boste zaradi steklene stene v restavraciji počutili, kot da bi lebdeli nad Portorožem.

Še posebej zabavno bo vsako soboto v mesecu avgustu, ko bodo za vas pripravili tematske večere, ob katerih boste lahko okušali izvirne koktajle.

Igralnica Grand Casinò Portorož je pravi biser na slovenski obali, ki vam ponuja celostno doživetje, med katerim pa vam ne bo treba skrbeti glede morebitne okužbe z novim koronavirusom.

Zaradi trenutnih epidemioloških razmer namreč dosledno upoštevajo priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje in so uvedli vse potrebne varnostne ukrepe, da vam lahko zagotovijo brezskrbno, predvsem pa varno zabavo.

V svoje prostore vas vabijo vsak dan v tednu med 12. in 4. uro zjutraj.