MORILEC NA BEGU: Sin policista do smrti potolkel in zabodel nekdanje dekle

Kronika

Kotorska policija je razpisala tiralico za Arsenijem Stanovićem, osumljenim, da je v petek zvečer umoril svoje dekle, Ukrajinko Anastazijo Lašmanovo. Stanović je sicer sin visokega policijskega uslužbenca iz Kotorja.

Fotografija je simbolična. 

Policija poseduje množico materialnih dokazov, med katerimi je tudi DNK, da je zločin zagrešila oseba, s katero je bila ukrajinska državljanka Anastazija Lašmanova v dvoletni romantični zvezi. Žrtvino truplo je policija odkrila v petek zvečer v njenem stanovanju v črnogorskem Kotorju. Obdukcija je pokazala, da je umrla nasilne, celo brutalne smrti, črnogorske medije povzema Jutarnji list.

Domnevni morilec Arsenij Stanović naj bi Ukrajinko s topim predmetom večkrat udaril po glavi, nato pa jo še nekajkrat zabodel z ostrim predmetom. Stanovanje, v katerem se je zgodil zločin, je bilo popolnoma razdejano in prekrito s krvjo, je povedal policijski vir.

Arsenij in Anastazija 

Ukrajinka je v Črno Goro prispela pred nekaj leti. Sprva je delala kot natakarica, a je kmalu obogatela. Postala je direktorica podjetja Sea trade, ki je pred tremi leti kupilo hotel Mimoza in zgradilo hotelski kompleks Perla. Prav tako je bila lastnica lepotnega salona Femme fatale v Budvi.

Vzrok krvavega zločina še ni znan. Naj bi pa se par nedavno razšel.

Deli novico:

Čarli |  16 .05. 2018 ob  06: 54
Tudi pri nas je kar nekaj otrok policistov ki jim je dovoljeno početi kar želijo ker očkoti pol rešijo zadevo in policista ki je ovadil njihovega otroka odpustijo ali premestijo.
kr en |  15 .05. 2018 ob  17: 36
Fotografija je simbolična...
Ok
Ampak zakaj ob umoru fotografija noža z marmelado?!
(Tako goste krvi, nima nobeno živo bitje)
boter |  15 .05. 2018 ob  17: 00
Aha... Natakarica je bila in je kar meni nič tebi nič (obogatela)
OČITNO ČUDEŽ...
intervju |  15 .05. 2018 ob  16: 07
-1
slatki so