MEGXIT JE USPEL: Princ Harry prispel k ženi in sinu v Kanado

Svet

Princ Harry je v ponedeljek prispel v Kanado, kjer se je pridružil soprogi Meghan in sinu Archieju. Po poročanju britanskih medijev je Harry v Vancouver prispel z letom letalske družbe British Airways z londonskega Heathrowa.

Mediji so objavili fotografijo, na kateri Harry v spremstvu varnostnikov po stopnicah zapušča letalo. Na tleh ga je pričakal kombi, ki ga je odpeljal do letala, s katerim je poletel do Victorie, kjer je skupaj z družino preživel zadnja dva meseca.

Pred Harryjevim prihodom so vojvodinjo sussekško opazili med sprehodom z Archiejem in psoma v soseski, v kateri bivajo. V javnosti se je pojavila že minuli teden, ko je obiskala zavetišče za ženske in organizacijo za podporo deklicam.

Welcome home, Harry!

Objavil/a Daily Mail dne Ponedeljek, 20. januar 2020

Mladi par v Kanadi obrača nov list v življenju po odločitvi o umiku od kraljeve družine. Po poročanju medijev želita kupiti hišo ob obali v Vancouvru ali pa v Torontu, kjer je Meghan preživela več let, ko je igrala v seriji Nepremagljivi dvojec.

Harry, ki ostaja šesti v vrsti za britanski prestol, se je pred odhodom v Kanado udeležil britansko-afriškega investicijskega vrha v Londonu, kjer se je srečal s predsednikoma Malavija in Mozambika ter maroškim premierjem. Imel je tudi 20-minutno neuradno zasebno srečanje z britanskim premierjem Borisom Johnsonom, ki je gostil dogodek, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Harry pa se ni udeležil večerje za gostujoče afriške voditelje v Buckinghamski palači, po poročanju tabloida Daily Mail zato, da ne bi zasenčil svojega brata princa Williama, ki je gostil dogodek.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija