MED ŠMARJAMI IN PUČAMI JO JE PREVRNILO NA BOK: Voznico so iz vozila izvlekli mimoidoči

Kronika

Včeraj ob 21.54 je na cesti med Šmarjami in vasjo Puče osebno vozilo zdrsnilo s ceste in se prevrnilo na bok. Koprski gasilci so zavarovali in osvetljevali kraj nezgode ter odklopili akumulator. Voznico so iz vozila izvlekli mimoidoči in ni bila poškodovana, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Policisti Policijske uprave Koper so sicer v zadnjih 24-ih urah intervenirali v 51 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 56 klicev. Obravnavali so sedemnajst prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in zasegli eno vozilo. S področja  kriminalitete so obravnavali en vlom in sedem tatvin. Intervenirali so petkrat zaradi kršitve javnega reda in miru.

Včeraj dopoldne je redar v Kopru opazil motorno kolo brez registracije in o tem obvestil policiste. Ustavili so ga v centru Kopra. Ugotovili so, da 35-letni voznik nima niti vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

V Dekanih je nekdo vlomil v hišo. Pregledali in premetali so prostore, zatem pa odnesli zlatnino, ure višjega cenovnega razreda in druge vredne stvari.

Od 19. 11. 2019 do 10. 12. 2019 je nekdo z javnega parkirišča v Šmarjah ukradel moped Piaggio Zip 50-4T, reg. št.  P0A-N3, vreden 600 evrov.

Na območju Policijske uprave Koper so policisti od četrtka, 12. 12. 2019 od 6.00 ure, do petka, 13. 12. 2019 do 6.00 ure, obravnavali pet oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med Republiko Hrvaško in Republiko Slovenijo. Policisti iz Kopra so obravnavali tri osebe, policisti iz Pirana pa dve. Dve osebi sta zaprosili za mednarodno zaščito. Postopki še potekajo, so sporočili s koprske policijske uprave.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija