MAŠA IN MARTIN KUHATA ZA PIRANSKE SOŠOLCE: Kako bodo porabili 10 tisočakov v primeru zmage? (FOTO)

Piran

Kuhanje z otroki je odlična priložnost za druženje, prenašanje medgeneracijskih kuharskih skrivnosti in družinsko zabavo. Je priložnost za učenje, osvajanje prvih kuharskih izkušenj in usmerjanje naših mladih k uravnoteženi, lokalno pridelani hrani. Naučimo jih, da bodo uživali v pripravi jedi.

Gotovo ste že slišali za oddajo Mali šef Slovenije, v katero so povabili tekmovalce iz osmih osnovnih šol, ki se potegujejo za naziv 'Mali šef Slovenije'. Poleg naziva bo zmagovalni par prejel donacijo, ki bo njuni osnovni šoli prinesla uresničitev skupne želje. Nekateri si želijo gospodinjsko učilnico, plezalno steno, udeležbo na katerem od tekmovanj, učilnico ali jedilnico na prostem. Učenci OŠ Cirila Kosmača Piran si želijo senzorično sobo v vrednosti 10.000 evrov.

Maša in Martin sta sodnike navdušila z receptom za goveji file v omaki iz rdečega vina in temne čokolade. Kot tekmovalni par, ki je nastopil v prvi oddaji, sicer nista zmagala, sta se pa odlično odrezala in imata še vedno možnost za končno zmago.

Pomagate lahko tudi vi z glasovanjem za Mašo in Martina Petra in učencem Osnovne šole Cirila Kosmača pomagate do senzorične sobe ali vsaj švedske skrinje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija