LEPA GESTA: Obalne lekarne Koper z donacijo za ZD Izola (FOTO)

Izola

Zdravstveni dom (ZD) Izola je v petek presenetila nova donacija, tokrat s strani Obalnih lekarn Koper.

Prevzem donacije (z leve proti desni: vodja Obalne Lekarne Izola Orfea Gregorović, direktorica Obalnih Lekarn Koper Katja Gombač Aver in direktor ZD Izola Evgenij Komljanec)

V času, ko moramo še bolj poskrbeti za lastno zdravje in zdravje svojih sodelavcev ter najbližjih, so se v Obalnih lekarnah Koper odločili, da v skrbi za preprečevanja širjenja okužbe z novim koronavirusom namenijo Zdravstvenemu domu (ZD) Izola razkužila za roke in respiratorne maske, so sporočili iz ZD.

Kot so zapisali v sporočilu za javnost, se Obalnim lekarnam Koper iskreno zahvaljujejo za donacijo razkužil in mask.

Sicer pa je število okužb z novim koronavirusom v Izoli že nekaj časa stabilno – še zmeraj imajo štiri okužene, direktor ZD Izola Evgenij Komljanec pa je s trenutno situacijo zelo zadovoljen. Ob tem je pohvalil tudi prebivalce, ki upoštevajo vsa pravila in ukrepe.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Tine |  27 .04. 2020 ob  19: 51
Reklama za gospo Aver. Obalne lekarne sanirala maske zd Izola, medtem pa so bili v zd koper brez. In to zdaj, ko je najhujše mimo in se maske dobijo na vsakem koraku. Sramotno!
Mulo |  27 .04. 2020 ob  16: 31
Klovn. Ob lihih ura pozira z maskami, sodih pa pravi, da so ukrepi na Obali brez veze, ker ni več okuženih. Malo piha jugo, malo burja in on so očitno temu primerno obrača.