KOT DA BI SE POLILA Z NUTELLO: Bosanska influencerka je tako izkazala podporo protestom v ZDA

Svet

Spletni komentatorji niso pokazali nobenega usmlijenja do bosanske influencerke Hane Hadžiavdagić, ki je na svojem Instragram profilu objavila predelano fotogorafijo svojega obraza prebarvanega v rjavo. To je storila v znak podpore protestom v ZDA, ki opozarjajo na nasilje nad temnopoltimi.

Vir fotografije: Index.hr

Pod fotografijo, ki jo je influencerka sicer že umaknila z družbenega omrežja, se je vsul plaz negativnih komentarjev, pristala pa je tudi na Redditu, kjer uporabniki niso mogli verjeti svojim očem. "Videti je, kot bi padla v kozarec Nutelle," se glasi eden od komentarjev, drugi pa ji očita, da ji očitno manjka nekaj ključnih informacij.

Še bolj pikri so bili komentatorji na Twitterju. "Hana ima v tem trenutku na Instagramu 549 tisoč sledilcev, kar je zaskrbljujoče. To pomeni, da več kot pol milijona ljudi njena dejanja ne dojema kot napačna. Ženska je vzor mnogim in to je problematično!" je zapisal eden izmed njih. Drugi pa: "Če misliš, da si neumen, se samo spomni, da se je Hana s karikaturo črnega obraza borila proti rasizmu."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija