KOPRČAN PADEL S KOLESOM IN NEGIBEN OBLEŽAL: Oživljali so ga na kraju, odpeljan v SB Izola

Kronika

V petek, 24. decembra, ob 18.08 je bila hujša prometna nesreča na Ulici 15. maja v Kopru. 65-letni domačin je po prvih informacijah vozil kolo, padel in obležal negiben. Na kraju so ga reševalci oživljali, odpeljan je bil v bolnišnico. Po prvih podatkih iz SB Izola ima hujše poškodbe. Sledi mu plačilni nalog zaradi povzročitve prometne nesreče zaradi neprilagojene hitrosti, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

V petek dopoldan so v Postojni ustavili 33-letnega državljana BiH, voznika osebnega avtomobila. Ker je vozil brez vozniškega dovoljenja, so mu vozilo zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 13.30 so bili policisti obveščeni, da je med tunelom Kastelec in Kozino zagorelo vozilo. Zaradi intervencije gasilcev je promet potekal po prehitevalnem pasu. Med vožnjo se je pričelo kaditi izpod pokrova motorja, plamen je zatem zajel celo vozilo. Gasilci so požar pogasili.

Popoldan so v Strunjanu ustavili 65-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,63 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

Ob 14.28 so bili obveščeni o prometni nesreči v Izoli, na mostu za Šared. Vozilo 34-letnega voznika je zaradi neprilagojene hitrosti zaneslo in pri tem je trčil v vozilo 59-letne voznice. Oba voznika sta se v trčenju huje poškodovala. Povzročitelju sledi kazenska ovadba.

Ob 18.30 na Kozini zasegli osebni avto 35-letniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog. Ob 19.30 pa so v Kopru 47-letnemu vozniku zasegli vozilo, ker je vozil brez vozniškega dovoljenja. Tudi njemu sledi obdolžilni predlog.

V soboto, 25. decembra, nekaj minut čez polnoči so v Postojni ustavili 48-letnega voznika osebnega avtomobila. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,79 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 3. uri so pri Izoli ustavili 21-letnega voznika osebnega avtomobila. Hitri test je bil pozitiven na kanabis, odrejen strokovni pregled pa je odklonil. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Na mejnem prehodu Dragonja so policisti pri mejni kontroli ugotovili, da ima 40-letni voznik tovornega vozila iz Izole pretečeno veljavnost vozniškega dovoljenja kategorije C in C1. Sledi mu obdolžilni predlog.

V nedeljo, 26. decembra, ob 16. uri so policisti na mejnem prehodu Jelšane kontrolirali 24-letnega državljana Romunije. V vozilu so odkrili 88 tablet amfetamina, odredili so mu pridržanje. S kazensko ovadbo je bil priveden na zaslišanje k preiskovalni sodnici, ki je zanj odredila sodno pridržanje.

Ob 21. uri so v Pivki ustavili 40-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je odklonil preizkus alkoholiziranosti. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, odrejeno pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  28 .12. 2021 ob  00: 54
V soli nas je bilo 30 v razredu...eni bolj mirni drugi bolj zivi,par piflarjev,vecina povprecnih,nekaj z problemi okoli ocen,eni so hodili nekaj trenirat drugi bolj doma za televizjo,eni so iskali kazin itd.
Policajev je vec kot trideset ne morejo bit vsi isti
pinkopalinko |  27 .12. 2021 ob  16: 22
še preden zdavniki ugotovijo, da mu je recimo bilo slabo, da ga je stisnil infarkt, ali kaj podobnega, plavi strokovno od oka ugotovijo, da je vozil prehitro in mu stisnejo multo.